Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline

Barnehagesøknad til kommunale- og ikke kommunale barnehager har to frister: 1. februar og 1. mars 2022

Les mer clear

Fjerdingbyvandring tar deg med på vandring til byggeprosjektene i vårt nye Fjerdingby sentrum!

Vandring mellom skolen og Rælingen rådhus

Fjerdingbyvandring #2 i fint høstvær

Tirsdag 12. oktober 2021 ble det gjennomført Fjerdingbyvandring  som er et gratis tilbud til alle innbyggere om å få se utviklingen av Fjerdingby sentrum med eksperter som jobber med byggeprosjektene. Vandringen varte i 45 minutter. Mer enn 40 innbyggere møtte opp foran Rælingen rådhus hvor det startet med kaffe og godteri. Alle fikk informasjon om Fjerdingby sentrum og denne gangen var det fokus på nye Fjerdingby skole og uteområdene.

Fjerdingbyvandring - 3. september 2021

Fjerdingbyvandring #2 - fokus på nye Fjerdingby skole

Tirsdag 12. okober kl. 17 inviterer vi igjen til vandring i Fjerdingby sentrum. Oppmøte er ved hovedinngangen til Rælingen rådhus fra kl. 16.45. Denne gang er fokus på nye Fjerdingby skole. Du ser mer om arrangementet på Facebook Fjerdingby sentrum og nedenfor. 

Kultursjef Rune Thieme forteller om Ravinen

Fjerdingbyvandring med kultur og Ravinen i fokus

Fjerdingbyvandring #1 er gjennomført i Fjerdingby sentrum med fokus på kultur og Ravinen. Kultursjef Rune Thieme og arkitekt Gunnar Rogne fra Spinn Arkitekter AS var med på vandringen. De informerte om hva som kommer i Ravinen, litt om materialvalg, hvordan den blir laget og svarte på spørsmål. Vandringen som startet ved Rælingen rådhus fredag 3. september 2021 kl. 18 er den første i en rekke av flere. Vi informerer om flere vandringer og hva som vil være hovedtema i god tid før neste vandring. Bli med du også.