Vi vaksinerer både med Comirnaty (Pfizer/BioNTech) og Spikevax (Moderna) i Rælingen.

Etter den store massevaksineringen er nå tilbudet om koronavaksine trappet ned. Dersom du trenger oppfriskningsdose eller ønsker vaksine før reise, for eksempel i sommer, bør du være tidlig ute med å bestille time.

Torsdag 19. mai og torsdag 16. juni har vi satt av spesielt for vaksinering for barn fra 5–11 år. Les mer om vaksinering av barn.

Bestill time til vaksinering

Foreldre kan bestille time til sine barn under 18 år. Barn og ungdom som ikke har fylt 16 år må ha med samtykkeskjema, signert av foresatte, til vaksinering. Last ned samtykkeskjema.

Bestill time for koronavaksinering ➔ 

Har du problemer med timebestilling? Se denne guiden.

Etter at du har bestilt time må den manuelt godkjennes av oss. Den bekreftelsen kan komme tett opp mot timen, ofte så sent som i dagene før oppsatt time. Bekreftelsen kommer etter en kontroll av at du har riktig alder og intervall mellom dosene. Du kan gå ut ifra at timen blir bekreftet, så lenge du tilfredsstiller kravene. Ikke bestill mer enn én time. Frem til timen er bekreftet kan du selv avbestille eller flytte timen via helsenorge.no. Må du avbestille eller endre timen etter at den er bekreftet må du kontakte vaksinekontoret.

 

Åpningstid og sted

Åpningstid

Vaksinedager er tirsdag og torsdag. Tirsdager vaksinerer vi fra 09:00–11:00 og torsdager fra 12:00–14:00.

Du kan komme på drop-in i åpningstiden på vaksinedagene.

Vaksinekontoret holder sommerstengt fra uke 26 til og med uke 32. Det er ikke vaksinering tirsdag 17. mai eller torsdag 26. mai.

Sted for koronavaksinering

Vaksinering foregår på Rælingen rådhus, Bjørnholthagan 6, 2008 Fjerdingby. Inngang C (under hovedinngangen). Du skal bruke munnbind ved oppmøte og desinfiserer hendene på våre desinfeksjonsautomater på vei inn i lokalet.

Anbefalinger og intervaller for koronavaksine

Du finner informasjon om hvem som anbefales koronavaksine, intervaller mellom doser og mye mer på helsenorge.no.

Tilbud om 2.oppfriskningdose til personer 80 år og eldre

Folkehelseinstituttet vurderer at det basert på dagens kunnskap og situasjonen i Norge ikke er grunnlag for å gi en generell anbefaling om en 2. oppfriskningsdose (dose 4) til alle eldre. Folkehelseinstituttet har allikevel åpnet opp for at personer 80 år og eldre som har fått 3 doser og ikke har gjennomgått koronasykdom etter dette, kan få en ny oppfriskningsdose (dose 4) hvis de selv ønsker det. Dosen kan gis tidligst 4 måneder etter siste oppfriskningsdose (dose 3). En ny dose nå vil ikke nødvendigvis utelukke et behov for ytterligere oppfriskningsdose til høsten når smitten forventes å øke.

Dersom du er i denne gruppa og ønsker 2. oppfriskningsdose kan du bestille time via helsenorge eller ved å ringe vaksinekontoret.

 

Kontakt vaksinekontoret

Telefon

404 33 055
Åpningstid: Hverdager kl. 09:00–11:00 og kl. 12:00–14:00

E-post

koronavaksine@ralingen.kommune.no.

Vær obs på at vi får svært mange henvendelser, og at det derfor kan ta tid før du får svar. Generell informasjon om vaksinasjonssprogrammet finner du på denne siden, vaksinekontoret kan behandle individuelle spørsmål.