Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline

Barnehagesøknad til kommunale- og ikke kommunale barnehager har to frister: 1. februar og 1. mars 2022

Les mer clear
Tilstandsrapport grunnskole 2021 bilde på forsiden

Tilstandsrapport grunnskolen 2021

Tilstandsrapport for grunnskolen 2021 ble behandlet i kommunestyret 8. september. Bildet av tilstanden i rælingsskolen er basert på et bredt analysegrunnlag. Vi er ikke i mål med alle våre ambisjoner på rælingsskolens og elevenes vegne, men er trygge på at vi har valgt de riktige satsingene og tiltakene for å komme videre i arbeidet.

Skole - to jenter som skriver

Tilstandsrapport grunnskolen

Rapporten som er basert på et bred analysegrunnlag og tallgrunnlag fra 2019, ble vedtatt av kommunsetyret 17. juni 2020.

Tilstandsrapport 2019

ble vedtatt i kommunestyret 12.06.2019

Tilstandsrapport 2019 viser at elever og foreldre stort sett er fornøyd med opplæringstilbudet og fortsatt godt fornøyd med skolefritidsordningen (SFO). Det er bekymringsfullt at flere elever melder om mobbing, og det er viktig å følge opp disse tallene i lys av opplæringsloven Kap. 9 og skolenes aktivitetsplikt.

Tilstandsrapport 2018 - grunnskole

ble vedtatt i kommunestyret 13. juni 2018

Tilstandsrapport 2018 viser at elever og foreldre stort sett er fornøyd med opplæringstilbudet og foreldre er fortsatt godt fornøyd med skolefritidsordningen (SFO). Det er bekymringsfullt at et antall elever melder om mobbing på barnetrinnet og det er viktig å følge opp disse tallene i lys av opplæringsloven kapittel 9A og skolenes aktivitetsplikt.