Ordensregler

Det er påbudt med badehette i våre svømmehaller. På denne måten reduserer vi bruken av klor og skaper et bedre bademiljø for alle.

 

Av samme grunn skal man også dusje uten klær, vaske seg godt med såpe og fjerne all sminke før man går ut i bassenget.

 

Vi tillater kun badetøy som er produsert til dette formålet. Vanlig undertøy under badetøyet er ikke greit, og heller ikke tights, t-skjorter eller annet treningstøy.

 

Vi har ingen fast nedre aldersgrense for å bade uten foresatte. Alle som skal bade alene må være svømmedyktige, og i tillegg må foreldrene gjøre en vurdering, gjerne sammen med badevakten, på om barnet er modent nok. Første gang barnet skal være alene i bassenget må en foresatt være til stede inne i hallen (på land).  Alle barn under tre år skal benytte badebleie (selges i Marikollen bad).

 

Utesko er ikke tillatt i dusjene, bassengrommet og områdene imellom.

 

Oppbevaring av verdisaker i garderobene skjer på eget ansvar. Vi anbefaler at alt av personlige eiendeler, inklusive utesko, låses inn i skap da det innimellom forekommer tyverier fra garderobene. Rælingen kommune har ikke erstatningsansvar for eventuelle tapte eiendeler.

 

Vi jobber for å gjøre et besøk i våre svømmehaller til en så trivelig opplevelse som mulig for alle, og setter pris på at du følger disse reglene, samt andre oppslag i badene og eventuelle anvisninger fra våre badevakter.