Alle vet at det til tider er vanskelig å motivere seg til å komme seg ut i skog og mark, men litt aktivitet daglig bidrar til å bedre formen og helsen. Rælingstrimmen vil bidra til at flere kommer seg ut, og at det vil inspirere til aktivitet.

Hvordan fungerer det?

Kort fortalt går det ut på at man ved hjelp av en app kan registrere seg når man besøker utvalgte turmål. Man får fra ett til tre poeng på hvert sted, avhengig av vanskelighetsgrad. Det er om å gjøre å samle minst 20 poeng og/eller besøke alle turmålene. Alle som klarer dette er med i trekningen om en premie og tittelen Årets Rælingstrimmer!

Rælingen kommune har, i samarbeid med frivillige, satt opp 15 postkasser på ulike turmål i kommunen. Våre samarbeidspartnere er Midtre Rælingen vel, Stiftelsen Setertjernstua, Ytre Rælingen vel, Stall Nordstjerna, Rælingen skiklubb, Rælingen frivilligsentral, Rælingen håndballklubb og Rælingen speidergruppe. De har satt ut postkassene og holder oppsyn med dem.

Vi bruker appen Postkassetrimmen

Last ned appen, og sjekk inn når du er innenfor en 75 meters radius av turmålet. Hvert turmål gir fra ett til tre poeng, avhengig av vanskelighetsgrad. Du kan sjekke inn så mange ganger du vil på hvert turmål i løpet av kampanjen. Rælingstrimmen 2022 varer fra 28. mars til 31.oktober.

Last ned appen: Enten på AppStore eller i GooglePlay, ​kom deg ut på tur og registrer ditt besøk!

Årets Rælingstrimmer

I november trekkes det én person som vinner hovedpremien og får tittelen «Årets Rælingstrimmer». For å være med i trekningen må du oppnå minst én av følgende to kriterier: 

  • Oppnå minst 20 poeng
  • Sjekke inn på alle turmålene i Rælingen 

Offentliggjøring og premiering finner sted på Rælingskvelden, og vinneren blir spesielt invitert til dette arrangementet.