Våre samarbeidspartnere er Midtre Rælingen vel, Stiftelsen Setertjernstua, Ytre Rælingen vel, Stall Nordstjerna, Rælingen skiklubb, Rælingen frivilligsentral, Rælingen håndballklubb og Rælingen speidergruppe. De har satt ut postkassene, holder oppsyn med dem og sørger for at bøkene blir byttet ut når de er fulle.

I november hvert år trekkes det et tilfeldig navn fra turbøkene på hvert av de 15 turmålene. Av disse 15 trekkes deretter en person som blir kåret til Årets Rælingstrimmer. Offentliggjøring og premiering finner sted på Rælingskvelden i Marikollen kultursal, og vinneren blir spesielt invitert til dette arrangementet. 

I brosjyren finner man turer av forskjellig lengde og vanskelighetsgrad, og vi håper at dette kan bidra til et positivt fokus på folkehelse, og å motivere innbyggere i Rælingen til å bruke marka mer. 

Brosjyren kan du hente på kommunens servicetorg og Frivilligsentralen, eller du kan laste den ned her: 

Postkassetrimmen-app
Postkassetrimmen sitt app-symbol

Rælingstrimmen brosjyre.pdf

Fra mai 2019 finner du Rælingstrimmen som en app! 

Last ned appen "Postkassetrimmen"  fra app store eller google play, og finn fram til "Rælingstrimmen" i appen. 

NB: brosjyren ble laget i 2015, og noen steder har det skjedd endringer siden da. Postkassa på toppen av Marikollen alpinanlegg er nå flyttet til Marikollslottet. Turruta til Tristilåsen er midlertidig sperret av byggearbeider. Meld gjerne ifra til oss dersom du oppdager andre avvik som vi ikke har fått med oss.

Vi håper at dette gir deg lyst til å bruke marka flittig og gå masse på tur!