error_outline

Badetemperatur på badeplassene

Les mer/skjul info
kompostering

Kurs i kompostering og levende matjord

Vi blir det vi spiser, heter det. Hva betyr det for hagebrukeren? For den enkelte hagebruker og for landbruket er det viktig med jordsmonn, hvem er det vi samarbeider med i og under jorda?

Ordfører Ståle Grøtte med daglig leder Terje Skurdal og driftsjef Øyvind Høgslund.

Ny Miljøfyrtårnbedrift i Rælingen

Ordfører Ståle Grøtte overrakte sertifikatet som nytt Miljøfyrtårn til Norsk Lystbåtdestruksjon A/S denne uken. Vi gratulerer!

logo_cmyk_gronn

Få bilen vinterklar med god samvittighet

Vasker du bilen på gaten, parkeringsplass eller andre asfalterte steder, er risikoen stor for at det skitne vaskevannet renner urenset ut i bekker og innsjøer.

Krikkanda (Anas crecca) er Rælingens egen kommunefugl (FOTO: Frode Falkenberg)

Krikkanda er utpekt som Rælingens kommunefugl

Hensikten med å peke ut kommunefugler er å gi en positiv påminnelse om hvor viktig det er å ta vare på naturen og fuglelivet i de ulike kommunene, opplyser Håkan Billing, leder i Norsk Ornitologisk Forening avdeling Oslo og Akershus (NOF OA), på foreningens nettsider.

Norsk ornitologisk forening er tilknyttet BirdLife International, og jobber med vern av natur og spesielt fuglefaunaen.