Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

NY FJERDINGBY SKOLE 

 

 

Inngangsparti nye Fjerdingby skole HRTB   Ny Fjerdingby skole arbeid pågår august 2021

Nye Fjerdingby skole kommer bak Rælingen rådhus i Bjørnholthagan i Fjerdingby sentrum.

Prosjektleder: NIls Øyvind Bø

FAKTA:

Prosjektutvikler og entreprenør: HENT AS.

 Arkitekt: HRTB Arkitekter. 

Landskapsarkitekt: Bar Bakke

Informasjon om anleggsarbeidet som pågår: HENT (hent.no) 

Mer informasjon om Fjerdingby sentrum 

Fjerdingby sentrum på Facebook   

Prosjektlederassistent Lin Zhou, eiendomssjef Terje Dalgård, prosjektleder i HENT Aleksander Harstad, avdelingsleder for byggeprosjekter i Rælingen kommune Per Hellevik Carlsson, ordfører Ståle Grøtte og prosjektleder Nils Øyvind Bø

Vi vant anskaffelsesprisen!

Rælingen kommune og HENT vant Anskaffelsesprisen 2021 for innkjøp og samarbeid om byggeprosjektet nye Fjerdingby skole.

Ny Fjerdingby skole transport veggelementer

Store dimensjoner i veggelementer for ny Fjerdingby skole i Rælingen

I Rælingen kommune pågår byggeprosjektet ny Fjerdingby skole som er 11.000 m3. Entreprenøren HENT AS sørger for å tette bygget og i løpet av høsten har store veggelementer som er 4,3 meter brede og 14,8 meter høye, noen med vinduer, blitt transportert og montert på plass. Rælingen kommune planlegger kranselag i desember, og skolen skal tas i bruk av 770 elever i tillegg til ansatte i januar 2023.

Vegetasjon rundt skolen bevares

Vi er nominert til pris for smartere innkjøp

Rælingen kommune er nominert for innkjøp og samarbeid med entreprenøren HENT  for byggeprosjektet nye Fjerdingby skole, og er en av to kandidater til Anskaffelsesprisen 2021. Den andre kandidaten er Folkehelseinstituttet for sitt innkjøp og utvikling av smittesporingsapp. Prisen deles ut av Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) på Anskaffelseskonferansen 23. november der en jury og deltakere på konferansen får stemme frem sin kandidat. 

Flerbrukshallen nye Fjerdingby skole - se montasje av betongelementer

Nye Fjerdingby skole får en flott flerbrukshall og arbeidet pågår. I uke 39 ble betongelementer montert. Det er imponerende 31 meter lange betongdragere som skal bære vekten av taket med skolegård, snølast og så videre.  I denne videoen satt sammen av bilder, ser du tandem-løft med to kraner fra spesialtransport  og installasjon til de er på plass i riktig posisjon.