Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
22. januar kl. 15:56

Koronavirus - testing - vaksinering - regler

  KLIKK HER 

. clear
Skilt: Pskive

Parkering med parkeringsskive

P-skive symbol.png

På Rådhuset og på parkeringsplassen i Løvenstadvegen (ved Løvenstadtunet/Løvenstad skole), må man angi ankomstiden ved parkering. Dette kan gjøres ved å bruke parkeringsskive (p-skive), skrive ankomstiden på en lapp eller bruke EasyPark (se eget oppslag). Det er gratis å bruke EasyPark på disse stedene.

Man må benytte p-skive når man parkerer eller skrive ankomsstiden på en lapp som legges godt synlig i frontruten eller bruke EasyParks app. Det er en maks parkeringstid på 3 timer. P-skiver selges på servicetorget, helsestasjon, hos Marikollen Trim og Fysioterapi og på Løvenstadtunet. P-skiven koster kr. 20,-

Nye parkeringsregulerende skilt i Hektneråsen

Det er satt opp nye parkeringssone-skilt i Tristilvegen. Skiltingen omfatter hele Hektneråsen med veiene Tristilvegen, Oppsalvegen, Hagasletta, Hektnerhagen, Smedstadhøgda, Trettåsen mv.

Ny skilting i Løkkevegen og Korsvegen

Det er satt opp nye skilt i Løkkevegen og Korsvegen. Skiltene omfatter veiene: Løkkevegen, Korsvegen, Bassengvegen, Furustien og Åsheimvegen. Det er skiltet ny parkeringsregulering og fartsregulering.

Nye skilt i Linjevegen

Det er satt opp nye skilt i Linjevegen. Skiltene omfatter veiene: Linjevegen, Solvegen, Ringvegen, Bjerkelivegen og Grensevegen. Det er skiltet parkeringsregulering og fartsregulering.