Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kontakt: Kommunalsjef Kathrin Pedersen , telefon: 932 60 471. (siden er under oppdatering. Se ny struktur: Næringsliv)

Mer kontaktinformasjon til Rælingen kommune.

 

Romerikskonferansen 29. oktober 2019 - om aktuelle trender og grønn fremtid

Konferansen er for et bredt næringsliv og arrangeres av Samarbeidsrådet for Nedre Romerike (SNR) 29. oktober kl. 09-14 i Lørenskog hus. Tema er aktuelle trender i samfunnet med fokus på grønn fremtid og økt bærekraft. Se programmet og les mer om foredragsholdere. Meld deg på nå  via lenken i artikkelen.

Start-up

Startup-festival 24.-27. september

Business Lillestrøm og Etablerertjenesten Nedre Romerike inviterer til StartUp Festival Lillestrøm for første gang fra 24 – 27. september. Alle oppstartsbedrifter på Nedre Romerike samt øvrige aktører som er opptatt av innovasjon og intraprenørskap inviteres til å være med. Festivalen inneholder 11 små og store gratis arrangement fordelt over fire dager. Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen kommer på åpningen.

Skjøselsplan for Skovholt 008

Bedriftsutviklingsprisen i landbruket 2018 - hvem blir årets prisvinner i Oslo og Akershus?

Kjenner du noen som har startet, eller har du startet en vellykket bedrift eller næring med basis i landbrukets og bygdenes ressurser? Da kan det være 300 000 kroner å hente i Innovasjon Norge!

Innovasjon Norge deler hvert år ut 50.000 kroner til en landbruksbasert virksomhet som har fremhevet seg på ulike områder i hvert fylke. De fylkesvise vinnerne går videre til den nasjonale kåringen der premien er på 250.000 kroner.

Påmeldingsfrist er 20. august.

Rælingen er medlem i Kunnskapsbyen Lillestrøm

Kunnskapsbyen profilerer for tiden visjonen for byen Lillestrøm - Tett på verden.  Kunnskapsbyen er et unikt partnerskap mellom næringsliv, kunnskapsvirksomheter og kommuner. - Vårt mål er å bygge bro og utvikle nettverk på tvers av disse – for å skape innovasjoner i regionen som vil sikre etablering av et attraktivt og bærekraftig næringsliv. Medlemmer av Kunnskapsbyen deltar i et ambisiøst og resultatorientert samarbeid mellom utdannings- og forskningsinstitusjoner, virksomheter og kommuner, i følge Kunnskapsbyen Lillestrøms nettsider (www.kunnskapsbyen.no).