Meld deg på UKM 2015 (ukm.no)

(Artikkel er publisert 2. desember og oppdatert 22. januar 2015).

Kulturmønstringen består både av en kunstutstilling og av en sceneforestilling. UKM er juryert, og juryer velger ut både sceneinnslag og kunstverk som skal representere Rælingen på fylkesmønstringen, som er i Oppegård 17.-19. april. Etter mønstringen kan alle deltakere som ønsker det, få en samtale med juryen. UKM er en mønstring for ung kultur i Rælingen, og er ikke en konkurranse hvor man må være best.

Vi ønsker alle uttrykk velkommen: Musikk, dans, drama, kunst og håndverk, foto, tegning, maling, video, standup, skrivekunst, sjonglering m.m.

Alle er velkommen til å delta, både nybegynnere og de som har lang erfaring. Både soloartister og grupper. Både de som har lært seg selv, og de som går til undervisning. UKM skal vise bredden av kultur blant ungdom.

Mønstringen er for barn og ungdom i alderen 10 – 20 år fra Rælingen. Hvis man er en gruppe, er hovedregelen at minst halvparten skal være under 20 år, og bør være fra Rælingen. Man kan ikke delta med samme innslag på UKM i flere forskjellige kommuner.

Vi ønsker også din påmelding  (ukm.no) hvis du vil være konferansier eller hvis du vil være med å filme forestillingen.

UKM scene:

Påmeldingsfrist er torsdag 29. januar. Etter denne dato vil det ikke være mulig å melde seg på.

De som skal delta med film, må sørge for at dette leveres på forhånd på minnepenn. Innlevering må skje til Aamodt ungdomshus senest 3. februar.

De som skal synge til bakgrunnsmusikk, må levere musikk på minnepenn senest den 7. februar. Det må være en instrumentalversjon, vår teknikker kan IKKE redigere bort vokal.

Hvert innslag kan vare max 10 minutter!

De som skal delta på scenemønstring, må møte opp til sceneprøve dagen i forveien, lørdag 7. februar.

UKM kunst:

Påmeldingsfrist er torsdag 29. januar. Etter denne dato vil det ikke være mulig å melde seg på.

Hver kunstner kan levere max 5 bidrag!

De som skal delta på utstillingen, må levere sine arbeider på Aamodt ungdomshus mellom kl 14.00 og 22.00 tirsdag 3. februar.

Det vil bli en utstilling på Aamodt ungdomshus som holder åpent for publikum i ungdomshusets åpningstid, med åpning av utstillingen torsdag 5. februar kl 19.

Påmelding via UKM.no

Alle deltakere vil snarest etter påmeldingsfrist få brev med informasjon. 

Lurer du på noe, kan du kontakte Øystein Molander på e-post aamodt.ungdomshus@ralingen.kommune.no eller telefon: 63 83 50 95.

UKM 2015 - bilde med band_500x266.jpg

Bildet er fra UKM 2013.