Viktig informasjon

Alle må ha med egen badehette. Det vil ikke være mulig å låne badehetter, svømmebriller eller annet personlig utstyr på grunn av smittevernregler. Kjøp av badehette vil være mulig ved ankomst, ta kontakt med badevakten som sjekker billetter. Personer uten badehette vil bli bortvist fra bassenget, forhåndskjøpt billett refunderes ikke på bakgrunn av dette. Utlån av badeleker som normalt.  

Billetter

Det blir ikke salg av billetter på stedet, kun forhåndssalg på nett, og det legges ut et svært begrenset antall. Salget skjer gjennom eBillett, og nye billetter legges ut på søndager. Dette både for å unngå kø i billettsalget, fordi publikum lett skal se om det er ledige billetter uten å måtte møte opp, og for å få registrert alle besøkende i tråd med nasjonale regler. Du finner billetter ved å gå inn i arrangementskalenderen på nettsiden iRælingen.

Av praktiske årsaker vil det kun være to billettkategorier tilgjengelig: damegarderobe og herregarderobe. Prisen for disse blir satt midt mellom ordinær pris for barn og voksen (50 kr + billettavgift), og de skal benyttes av alle - voksne, barn og honnør. Det blir beklageligvis ikke anledning til å benytte eller kjøpe klippekort/sesongkort. Klippekortene går ikke ut på dato, og kan dermed spares til de midlertidige restriksjonene er opphevet, men dersom du har et klippekort du likevel ønsker å få refundert så ta kontakt med oss på kultur@ralingen.kommune.no 

NB: Dette gjelder ikke seniorsvømming i Marikollen bad på tirsdager. Der blir det billettsalg på stedet som normalt, og klippekort kan benyttes. Vi ber de besøkende ha med eksakt beløp eller betale med kort om mulig.   

Åpningstider

Publikum vil slippes inn i puljer. Det selges et begrenset antall billetter til hver pulje. Billettluka vil ikke være betjent mellom tidene for innslipp. Møt opp i god tid før innslipp, vent utenfor hovedinngangen og hold god avstand til andre. Badevaktene vil følge puljene til garderobene. Det varsles når det gjenstår 15 minutter av tiden. Besøkende må selv sørge for å beregne god nok tid i garderobene dersom de trenger mer enn de 15 minuttene som er avsatt.  

Puljer Sandbekken bad mandager og onsdager:

  • Kl. 17:00 Familiebad (alle ute av garderobene 18:30) 

  • Kl. 18:40 Kun voksne (alle ute av garderobene 20:10) 

  • Kl. 20:20 Kun voksne (alle ute av garderobene 21:50) 

Puljer Sandbekken bad lørdager:

  • Kl. 10:00 Familiebad (alle ute av garderobene 11:30) 

  • Kl. 11:45 Familiebad (alle ute av garderobene 13:15) 

  • Kl. 13:30 Familiebad (alle ute av garderobene 15:00) 

Puljer Marikollen bad tirsdager og torsdager: 

  • Kl. 17:30 Familiebad (alle ute av garderobene 19:00) 

  • Kl. 19:15 Familiebad (alle ute av garderobene 20:45) 

Seniorsvømming Marikollen bad tirsdager: 

  • Kl. 16:00 Alle ute av garderobene kl. 17:15 

NB: Til seniorsvømmingen er det billettsalg som normalt. Vennligst ha med eksakt beløp eller bruk kort om mulig.  

Annen informasjon

Avstandskravet (1 meter normal aktivitet/2 meter ved intensiv trening) skal overholdes både i garderober og basseng. I garderobene skal det benyttes munnbind. Vennligst følg badevaktenes anvisninger. Gjester som unnlater å rette seg etter badevaktenes anvisninger vil bli bortvist, og det gis ingen refusjon for kjøpt billett i så tilfelle.

Badstuene er åpne, men det er svært begrenset antall plasser, så man er ikke garantert plass der selv om man har gyldig badebillett. Det er førstemann til mølla, men vi oppfordrer alle til å vise hensyn og begrense sittetiden hvis man ser at det er kø. Det er påbudt å sitte på eget håndkle. 

Det vil ikke bli satt av områder til fri lek i Sandbekken bad under kommunalt offentlig bad mandag og onsdag, kun sirkelsvømming. Barn har adgang i første pulje, men vi anbefaler at familier med små barn heller benytter seg av Marikollen bad inntil videre.