Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline

Barnehagesøknad til kommunale- og ikke kommunale barnehager har to frister: 1. februar og 1. mars 2022

Les mer clear

Korona-informasjon

Rælingen kommune har opprettet en egen nettside der man til enhver tid finner de reglene for smittevern som gjelder i kommunen - enten det er nasjonale, regionale eller lokale anbefalinger og forskrifter. Denne oversikten finner du her: GJELDENDE SMITTEVERNREGLER.

Rælingen kommune forsøker å holde sine utleielokaler åpne og tilgjengelige for aktivitet, med de begrensningene FHI til enhver tid anbefaler samt enkelte lokale tiltak. Alle foreninger som ønsker å gjenoppta sin aktivitet må signere på et midlertidig tillegg til den ordinære leiekontrakten, der man bekrefter å ha forstått og akseptert gjeldende regler og ansvar. Det samme gjelder private leietakere i grendehus. 

Leietaker plikter å sette seg inn i de til enhver tid gjeldende retningslinjer for sin aktivitet og følge med på oppdateringer både nasjonalt og lokalt. Alle offisielle veiledere som er utformet på nasjonalt nivå finner man i oppdatert versjon på regjeringens nettside: SAMLET OVERSIKT OVER VEILEDERE. Anbefalinger fra FHI vedrørende arrangementer finner man på denne lenken: ARRANGEMENTER, SAMLINGER OG AKTIVITETER. 

Nedenfor ligger oppdaterte versjoner av midlertidig kontrakt til hver enkelt aktivitetstype, med tilhørende sjekklister. Disse skal signeres av styreleder og returneres til oss før lokalene kan tas i bruk. Dersom det er mulig vil vi helst ha kontrakten på e-post til kultur@ralingen.kommune.no. Har man ikke mulighet til å signere på PC eller skanne en signert kopi, sendes kontrakten i posten til Rælingen kommune, PB 100, 2025 Fjerdingby. Merk konvolutten "kultur- og fritidsenheten". Den kan også leveres på kommunens servicetorg.