Det finnes to kommunale utleiehytter i Rælingens del av Østmarka.

Myrdammenhytta

Myrdammenhytta ble ferdigstilt sommeren 2018 og har en flott beliggenhet innenfor Myrdammen statlig sikrede friluftslivsområde, ca. 400 meter fra parkeringsplassen. Hytta er utformet med inngangsparti, kjøkken, samt oppholdsrom med peis og 28 sitteplasser. Hytta har også en tilhørende bod og et toalett. Det er ikke lagt til rette for overnatting på hytta. Toalettet er i sommerhalvåret åpent og tilgjengelig for alle brukere av Myrdammen friluftslivsområde. Hele området er universelt utformet.

Pris for utleie er kr 840,- for et halvt døgn (0800-1500 / 1600-2400). Hytta kan leies kostnadsfritt internt i kommunen og av lokale lag og foreninger mandag - torsdag. Arrangementer med allmennyttige formål kan leie kostnadsfritt alle dager.

Alle henvendelser om leie rettes til servicetorget i Rælingen kommune, på telefon 63 83 50 00 eller postmottak@ralingen.kommune.no.

Myrdammenhytta

Huldrekolonien

Huldrekolonien er en kommunal hytte som ligger 150 meter fra Ramstadsjøen. Hytta har en enkel standard med oppholdsrom, kjøkken og soverom. Hytta har fire soveplasser og enkelt kjøkkenutstyr med tilkobling til gass. Det er ikke tilkoblet strøm eller vann. Huldrekolonien har vært driftet og disponert av Rælingen speidergruppe siden 80-tallet. Hytta kan i dag leies for kr 400,- per døgn. Hytta ligger ca. en 20 minutters gåtur fra Hektneråsen hvor du kan følge skiltet og merket sti hele veien. Mer informasjon om Huldrekolonien finner du på huldrekolonien.no

Alle henvendelser om leie rettes til servicetorget i Rælingen kommune, på telefon 63 83 50 00 eller postmottak@ralingen.kommune.no.

Kommunal hytte.JPG