Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

I en tid med mye digitale møter inviterer vi til inspirasjonsmøter! I februar 2022 arrangerte også vi et inspirerende bokbad i Rælingen bibliotek. Se mer nedenfor.

Bokbad i Rælingen bibliotek om boken Forankring fryder

Bokbad om Forankring fryder i Rælingen bibliotek

Knut Schreiner er kultursosiolog og medforfatter av boken "Forankring fryder" og onsdag 16. februar besøkte han Rælingen. - Medvirkning er ikke det samme som medbestemmelse. Det handler om å delta, og å bli hørt. Det er mulig å bli hørt, sa han. - Still krav til stedets kvaliteter er mitt råd. Deltakelse kan bidra til tilhørighet, og det å delta reduserer stress og er bra for helsen vår, sa Knut Schreiner. 

Inspirasjonsmøte #3 for Fjerdingby og Rælingen

Er du interessert i Ravinen og torget som kommer i Fjerdingby sentrum? Hva skal og kan vi benytte torget til? Rælingen kommune arrangerte tirsdag 19. oktober klokken 16:00 et inspirasjonsmøte rettet mot kommunens innbyggere.
Det er flere byggeprosjekter i Fjerdingby sentrum frem mot 2023. Arrangementet foregikk på Teams. Se mer om arrangementet nedenfor. 
 

Fikk du med deg vårt inspirasjonsmøte #2?

Vi arrangerte det andre inspirasjonsmøtet 11. mai 2021. Møtet som handlet om engasjement - hvordan du kan engasjere deg selv og andre, er nå tilgjengelig som opptak. 

Bli med

Digitalt inspirasjonsmøte #2 11. mai kl. 18

Rælingen kommune arrangerer et nytt inspirasjonsmøte i møteserien. Denne gang kan du lære om å engasjere. Det blir mulighet for å komme med spørsmål og innspill. Det enkleste er å delta gjennom våre Facebook-sider. Møtet er tilgjengelig i alle plattformer, og blir også tilgjengelig i etterkant. 

Inspirasjonsmøte #1 for Fjerdingby og Rælingen 23. mars

Rælingen kommune arrangerte tirsdag 23. mars klokken 18:00 et inspirasjonsmøte rettet mot kommunens innbyggere. Det er flere byggeprosjekter i Fjerdingby sentrum frem mot 2023. Arrangementet var et nettarrangement. se mer informasjon om de inspirerende innlederne og opptak fra møtet.