Kunstutstilling på Scandic, Gardermoen

Kunstutstilling på Scandic, Gardermoen

Elena Olejnikova, Brit Helsør, Anne-Lise Sønsteby Østby og Ingjerd A. Gamst Hildebrandt er nye utstillere på hotell Scandic Gardermoen. Utstillingen er en salgsutstilling i regi av Ullensaker Kunstforening Maleklubben. Besøk utstillingen når som helst når hotellet er åpent. Henvendelse i resepsjonen.

Kunst på biblioteket.

Kunst på biblioteket.

Mona Grytøyr og Bibiane Bjørklund fra Ullensaker Kunstforening Maleklubben, har en variert kunstutstilling på Jessheim bibliotek. Salgsutstillingen varer til ut april og kan ses i bibliotekets åpningstider.

Stikk innom

Stikk innom

For pensjonister på Måsan Aktivitetssenter, Kjerulfsgata 38 i Lillestrøm. Kl 10.30-13. Servering og bingo.

Strikkekafé kl. 10:30 - 13:00

Strikkekafé kl. 10:30 - 13:00

NMS Gjenbruk

NMS Gjenbruk

Salg av brukte ting . Åpningtider: tirsdag, onsdag og fredag kl. 11 - 16.30, torsdag kl. 11 - 17 og lørdag kl. 11 - 14.

Gå - gruppa Fjellhamar menighet

Gå - gruppa Fjellhamar menighet

Tur fra Sørlihavna til Gårdskafeen Losby hver onsdag kl 1100. Alle er velkomne til å delta.

"Åpen kafe" Strømmen helse- og velferdssentral

Velkommen til "Åpen kafe" Salg av kaffe, rundstykker og vafler.

Nærtur - Aktiv i 100 Rælingen

Nærtur - Aktiv i 100 Rælingen

Nærturene passer for alle som ønsker et rolig tempo. Vi møtes på p-plassen ved Klubbhuset Løvenstad fotball kl 11.00 hver onsdag og går tur i nærområdet. En turleder vil alltid være med. Ta med mat, drikke og sitteunderlag. Rasten er en viktig del av turopplevelsen.

Rælingen og Petrinehøy Seniordans

Rælingen og Petrinehøy Seniordans

Hver onsdag er det åpent hus med seniordans og salg av kaffe og vafler. Her gis det god mulighet for både trim og sosialt samvær, og det er like aktuelt for enslige som for par. Velkommen

Månedens bilder

Månedens bilder

Bjørg Asta Thomassen , Ullensaker Kunstforening Maleklubben, har månedens bilder til salgs på Jessheim og Kløfta biblioteker. Kan ses i bibliotekenes åpningstider.

Bok-kaffe på Kløfta bibliotek

Bok-kaffe på Kløfta bibliotek

Janne Smedheim, bibliotekar ved Ullensaker bibliotek, leser Roald Dahl. Kløfta bibliotek inviterer til bok-kaffe på onsdager, og tilbyr litterære drypp fra inn- og utland, kåserier, foredrag og debatter. Det er ingen påmelding, heller ingen møteplikt hvis du kun ønsker å være med en gang i blant. Har du lest noe du kunne tenke deg å dele er du hjertelig velkommen til å delta. Enkel servering. Fri entré. Velkommen!

Vaffeltreff på Gjerdrum

Vaffeltreff på Gjerdrum

Arrangeres av Frivilligsentralen på Gjerdrum bo- og aktivitetssenter hver onsdag kl 13-15. Bjørg leser Prøysen. Bingo (hjernetrim). Alle er velkommen.

Årsmøte i Turkameratene Nittedal Turlag

Årsmøte i Turkameratene Nittedal Turlag

Årsmøtet finner sted i Lillesalen i Flammen kl. 18.30 og er åpent for alle. Etter de vanlige årsmøtesakene blir det foredrag av forfatter Thor Gotaas. Han snakker om skiløperen Oddvar Brå.

Bønnemøte

Bønnemøte

Åpent hus

Åpent hus

Et uformelt møte Sang, musikk, samtale rundt bordet. Utlodning m.m Bevertning

Herreavdelingen

Herreavdelingen

Se frognermisjonssenter.com eller Frogner Misjonssenter på Facebook.

Vitenkafé – Gjør saken interessant!

Vitenkafé – Gjør saken interessant!

Mina Gerhardsen gir råd og tips til alle som skal holde tale. Ta ordet, bli hørt i media! Mina har lang erfaring fra politikk og frivillig arbeid – og gir deg sine beste råd om hvordan du kan lykkes med å nå frem med ditt budskap. Gode forberedelser og et tydelig budskap er utgangspunktet for enhver tale og for å være interessant for media. Man må lage en struktur for innholdet og finne historiene og ordene som engasjerer tilhørerne og leserne. I dette foredraget får du tips til hvordan du kan gjøre deg selv og din sak interessant for andre. Hvordan skrive en engasjerende tale, eller holde et inspirerende foredrag? Hva skal til for å komme på i media og hva gjør du om en journalist plutselig ringer? Mina Gerhardsen vet hva hun snakker om. Hun har en imponerende kommunikasjons-CV å vise til: Hun var rådgiver for generalsekretær Jonas Gahr Støre i Norges Røde Kors fra 2004 – 05, og har jobbet som journalist i Dagbladet og Mandag Morgen. Hun var politisk rådgiver for statsminister Jens Stoltenberg i perioden 2005 – 09. Fra oktober 2009 var hun statssekretær ved Statsministerens kontor. --- Arrangementet er gratis! Det kan være lurt å reservere bord: Klikk på «Billetter» (selv om det er gratis) eller ring 64 80 80 21 for å bestille. Scene 5 åpner klokka 12 alle hverdager, og stenger ganske seint. Dere er hjertelig velkommen til å prøve menyen vår eller å ta litt å drikke før Vitenkafeen starter klokka 19.30.