Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Grendehus

NB: I forbindelse med Korona-pandemien er det vedtatt særskilte regler for bruk av grendehusene. Mer informasjon om dette finner du på denne lenken:

Korona-informasjon utleie

Rælingen kommune har tre grendehus til utleie: Heimen, Smestad og Fjerdingby Trivselssenter. Vi gjør oppmerksom på at dette er ubetjente grendehus, og leietaker kan ikke forvente samme standard som i profesjonelle selskapslokaler. Det kan være ulike glass, slitte møbler, flekker på vinduene eller rotete skap. Dersom du har spesielle forventninger til standard eller utstyr, anebfaler vi at du tar en befaring i lokalet før du booker. 

Privat leie: Grendehusene leies primært ut til kommunens egne innbyggere til barnedåp, konfirmasjon, bryllup og åremålsdager etc. Andre arrangementer krever særskilt vurdering. For Heimen og Trivselssenteret må leietaker være minimum 25 år. På Smestad grendehus er det ikke tillatt å servere alkohol. Avtaler om leie begrenses til ett år frem i tid.

Utleie til lag og foreninger: Lokale organisasjoner har gratis leie av grendehusene til møtevirksomhet etc. mandag-torsdag. Dette gjelder både langtidsleie og sporadisk leie.

For gjeldende priser, klikk på denne lenken: Priser utleie grendehus.