Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline

Barnehagesøknad til kommunale- og ikke kommunale barnehager har to frister: 1. februar og 1. mars 2022

Les mer clear

Fjerdingby Trivselssenters program

Dersom det ikke blir store endringer i smittesituasjonen i løpet av sommeren vil Trivselssenteret åpne sine aktiviteter igjen i midten av august. De fleste faste tilbudene vil da være tilgjengelige som normalt, men det settes ikke opp noe underholdningsprogram for høsten 2021. Eventuelle arrangementer vil bli planlagt og annonsert fortløpende, ut fra gjeldende regler og smittesituasjon.  

Middagsbilde Rolf, Anne og Roald

Middagsservering på Trivselssenteret tirsdag og torsdag

Fjerdingby Trivselssenter  i Kirkebyvegen 2 ,  rett ved Bussterminalen på Fjerdingby, tilbyr middagsservering tirsdager og torsdager kl. 1330 - 1430. Her er det god og næringsrik mat og trivelig stemning! Det er ingen forhåndsbestilling – det selges så lenge det er mat i ovnen. Middag med dessert og kaffe koster kr 70.

Fjerdingby Trivselssenter

Fjerdingby Trivselssenter – eller bare Trivselssenteret –  i Kirkebyvegen 2, startet opp i 2007 og er kommunens aktivitetssenter for eldre. Huset eies og driftes av Rælingen kommune, som også leier ut lokalene på kveldstid og i helger (les om utleielokaler). Trivselssenteret som eldresenter drives av brukerne selv, ved et styre med representanter fra eldrerådet, pensjonistforeningen og frivilligsentralen. I tillegg er komité for kultur og fritid representert i styret.