Om trivselssenteret

Huset eies og driftes av Rælingen kommune, som også leier ut lokalene på kveldstid og i helger. Trivselssenteret som eldresenter drives av brukerne selv, ved et styre med representanter fra eldrerådet, pensjonistforeningen og frivilligsentralen. I tillegg er komité for kultur og fritid representert i styret.

Styret for senteret er et arbeidende styre. Dessuten organiseres slikt som vaffelsteking og middagsservering på dugnadslister som settes opp av styret. Les om hvordan du kan bidra.

Aktiviteter

Trivselssenteret har ingen fast daglig åpningstid, men det det er aktiviteter der hver hverdag. Det utarbeides halvårlige programhefter som viser vårens eller høstens aktiviteter. I tillegg til ulike lag og foreningers aktiviteter tilbys det interessante foredrag, mye humor, nyttig informasjon fra kommunale enheter og lignende, og ikke minst underholdning av mange slag, bl.a.  konserter.

Hver tirsdag og torsdag kl. 13:30–14:30 selges det middag fra kaféen. Middag med dessert og kaffe koster kr. 70. Det er ekstra hyggelig å sitte sammen med andre rundt middagsbordet!

Velkommen!

Sjekk også ut Fjerdingby trivselssenter på Facebook.