Hva tenker du om nytt sentrum i Fjerdingby sentrum?

- Jeg mener at innbyggere i Rælingen kommune får et veldig bra sentrum! Og miljøgaten som vi har jobbet med har veldig fine kvaliteter, sier Bent Aasli som driver entreprenørfirmaet Bent Aasli AS. - Jeg har samarbeidet med Rælingen kommune om Fjerdingbyutviklingen i flere år. Vi har lagt brostein og det blir også brostein på andre siden av veien for busskuret Marikollen i Øvre Rælingsveg. Vi har også jobbet mye med tilrettelegging nedover ved siden av gangveien bak gamle Fjerdingby skole.

Er det noe du gleder deg spesielt til?

- Alt egentlig. Jeg er stolt av å ha fått jobbet så mye med Fjerdingby sentrum. Det blir så bra! Selve miljøgaten har som nevnt veldig bra kvaliteter. I området i svingen ved Tangerudvegen har vi tenkt at det skal komme en blomstereng. Det vil bli fint, sier Bernt Aasli. Det kommer også næringsliv i første etasje under leilighetene. Alt som kommer der er ikke helt bestemt enda, men Pizzabakeren og en REMA 1000 butikk kommer, og kanskje kan det bli et Vinmonopol etter hvert også, sier Aasli.

Hva liker du å gjøre i Fjerdingby og Marikollen?

- Jeg ser at det er mange som liker å gå på ski allerede fra tidlig morgen når det er skisesong. Selv så liker jeg godt å jobbe i området. Det blir fantastiske kvaliteter i Fjerdingby sentrum og Marikollen, og det blir gode muligheter til å sitte ned på torget, sier Aasli med overbevisende entusiasme.

 

Busstopp Marikollen

Busstopp Marikollen

Miljøgata ved Bjørnholthagan

Miljøgata ved Bjørnholthagan

Ravinen og torget med Marikollen i bakgrunnen

Ravinen, torget og Marikollen idrettspark i bakgrunnen

Bent gleder seg til Fjerdingby sentrum

Du kan se mer om Fjerdingby sentrum på Facebook