Kartleggingen vil foregå i regi av rådmannen og vi er avhengig av innspill og deltagelse fra innbyggere som har god lokalkunnskap om friluftslivet i kommunen.

 

Program for møtet blir:

  • Velkommen
  • Informasjon om arbeidet med kartlegging og verdsetting av friluftsområder v/ Akershus fylkeskommune
  • Informasjon om planlagt opplegg for arbeidet med kartlegging og verdsetting av friluftsområder i Rælingen v/ Rælingen kommune
  • Eventuelle spørsmål
  • Påmelding til det videre arbeidet

 

I etterkant av informasjonsmøtet vil selve arbeidet med kartlegging og verdsetting av friluftsområder starte opp. På møtet vil det være mulig å melde seg på arbeidsgrupper som skal jobbe videre med dette. Det vil etter planen arrangeres to møter for disse arbeidsgruppene på kveldstid; ett i desember og ett i januar. 

 

Påmelding til arbeidsgrupper kan skje på oppstartsmøtet, eller per mail til prosjektleder for arbeidet (jorgen.joramo@ralingen.kommune.no).

 

Karleggingen skal brukes som en del av kommunens arbeid med friluftsliv og vil bli viktig i kommunens arealforvaltning. Resultatet av kartleggingen vil ikke ha direkte påvirkning på bruken av eiendommer i kommunen.

 

Er du interessert i å høre mer om det forestående arbeidet med kartleggingen? Da er du hjertelig velkommen til åpent informasjonsmøte, i biblioteket på rådhuset onsdag 18. november klokken 19.00.  

Det vil bli servering av te, kaffe og noe å bite i på møtet.

 

Delta i vår spørreundersøkelse om friluftsliv!

Dersom du ikke har anledning til å komme eller delta i arbeidet kan du allikevel si din mening om friluftslivet i Rælingen ved å svare på denne spørreundersøkelsen.