Valg av representanter til eldrerådet, rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne og ungdomsrådet

Til lag og foreninger i Rælingen

Den nye kommuneloven, som trer i kraft i oktober, fører til at det blir endringer rundt valg av representanter til eldrerådet, rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne og ungdomsrådet.

Dersom deres organisasjoner mener å representere en av disse gruppene, kan dere heretter fremme forslag om kandidater til rådene.
Les mer ved å klikke her

valglogo

Vern om demokratiet - benytt stemmeretten din

Informasjon om de ulike partienes program sendes alle husstander i Rælingen

Det var tverrpolitisk enighet om at informasjon og stemmesedler for alle partiene skulle sendes husstandene i kommunen.
Ca 55 av våre lokalpolitikere har brukt to kvelder på å pakke 7300 konvolutter som blir distribuert i uke 35.

Ungdommens kulturleir 2019 forside

Kulturleir for ungdom 28. juli - 2. august

Leiren arrangeres av Akershus Barne- og Ungdomsråd (ABUR). Dette er et ikke-kommersielt arrangment, støttet av Akershus fylkeskommune, for ungdom i alderen 13 - 17 år i hele det kommende Viken-området. Påmelding skjer nå. Skjema, priser og mer kan du se i artikkelen.