Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktiviteter for barn i vinterferien

Rælingen bibliotek tilbyr aktiviteter i vinterferien. Se også informasjon om muligheter for aktiviteter under idrettsanlegg på nettsidene.

Fjerdingby sentrum skisse

Fjerdingby sentrum - Vil du skape en attraktiv møteplass?

Vi søker samarbeidspartner til kafekonsept - ta kontakt

Rælingen kommune søker en samarbeidspartner, gjerne med et kafekonsept og "bakeri"-profil, som vil ha en viktig funksjon i videre planlegging av kommunens nye bygg med bibliotek, kulturlokaler, helsestasjon og mer. Send søknad innen 14. desember 2018. Bygget ventes ferdig i 2021 og vil ha en sentral plassering på torget med mulighet for uteservering. Kontakt avdelingsleder utvikling Per Hellevik Carlsson, telefon: 993 74 960, e-post: per.hellevik.carlsson@ralingen.kommune.no. 

Marikollen hoppbakke - stort bilde

Marikollen hoppbakke - riving pågår

Treverket er fjernet og hoppbakken skal fjernes.- Det er trist at Marikollen hoppbakke som har vært Rælingens landemerke og har satt Rælingen på kartet rives, sier styremedlem Harald Jørstad i Rælingen skiklubb til Nrk Radio Østlandsendingen torsdag 25. oktober 2018. Han forteller litt om historien.  - Vi skal prøve å bygge opp igjen med to nye bakker på 10 meter og 19,5 meter og fire nye nedløp i skisenteret. I løpet av 2-3 år vil vi ha et konkurransetilbud for alle som er interessert i ski, informerer Jørstad til Østlandsendingen. 

To personer drikker kaffe sammen

Trenger du en trygg sosial arena?

Dovrebygget Ressurssenter er et dagtilbud til deg som har, eller står i fare for å utvikle, psykiske helseutfordringer.