Ungdommens kulturleir 2019 forside

Kulturleir for ungdom 28. juli - 2. august

Leiren arrangeres av Akershus Barne- og Ungdomsråd (ABUR). Dette er et ikke-kommersielt arrangment, støttet av Akershus fylkeskommune, for ungdom i alderen 13 - 17 år i hele det kommende Viken-området. Påmelding skjer nå. Skjema, priser og mer kan du se i artikkelen.

Marikollen hoppbakke - stort bilde

Marikollen hoppbakke - riving pågår

Treverket er fjernet og hoppbakken skal fjernes.- Det er trist at Marikollen hoppbakke som har vært Rælingens landemerke og har satt Rælingen på kartet rives, sier styremedlem Harald Jørstad i Rælingen skiklubb til Nrk Radio Østlandsendingen torsdag 25. oktober 2018. Han forteller litt om historien.  - Vi skal prøve å bygge opp igjen med to nye bakker på 10 meter og 19,5 meter og fire nye nedløp i skisenteret. I løpet av 2-3 år vil vi ha et konkurransetilbud for alle som er interessert i ski, informerer Jørstad til Østlandsendingen.

To personer drikker kaffe sammen

Trenger du en trygg sosial arena?

Dovrebygget Ressurssenter er et dagtilbud til deg som har, eller står i fare for å utvikle, psykiske helseutfordringer.

Tilstandsrapport 2018 - grunnskole

ble vedtatt i kommunestyret 13. juni 2018

Tilstandsrapport 2018 viser at elever og foreldre stort sett er fornøyd med opplæringstilbudet og foreldre er fortsatt godt fornøyd med skolefritidsordningen (SFO). Det er bekymringsfullt at et antall elever melder om mobbing på barnetrinnet og det er viktig å følge opp disse tallene i lys av opplæringsloven kapittel 9A og skolenes aktivitetsplikt.