Tilstandsrapport for barnehage for første gang

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for barnehage 2019 som ble vedtatt av kommunestyret 12. juni i år.  Rapporten tar for seg tilgjengelige tall og vurderinger, knyttet til de barnehagene kommunen eier. Der tall er tilgjengelig inkluderer rapporten også private barnehager.

Smestadtoppen blir kommunal barnehage

Kommunestyret vedtok onsdag 12. desember 2018 at Smestadtoppen barnehage overdras til Rælingen kommune med virkning fra 1. januar 2019. Enhetsleder for nye kommunale barnehagen er Siri Davidsen. Barnehagen har i underkant 90 barn og 24 ansatte.

Eget mobbeombud i Akershus

Fra 1. august er Janne Myrås mobbeombud for barnehager og skoler  for at barna skal ha en trygg og mobbefri hverdag. Både barn og foreldre kan få støtte, råd og veiledning, og Myrås kan også være en samtalepartner i vanskelige saker for å bidra til at de blir løst.