Tilsyn i barnehager pågår

Barnehagemyndigheten i Rælingen kommune har startet skriftlig tilsyn med barnehagene i kommunen. Tema for tilsynet er styrers utdanning. Overordnet mål for tilsynet er at barn får et godt utbytte av barnehagen. Du kan lese mer om tilsynet i artikkelen.

Revidert avtale private barnehager

Reviderte samarbeidsavtaler med private barnehager

Avtalene mellom private barnehager og Rælingen kommune som signeres i disse dager, legger grunnlaget for hva vi hver for oss er forpliktet til og i tillegg hvordan vi samarbeider og jobber tverrfaglig i Rælingen kommune. Alle barn har rett og krav på et best mulig barnehagetilbud uavhengig av hvor de bor eller hvem som eier barnehagen.

Tilstandsrapport for barnehage for første gang

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for barnehage 2019 som ble vedtatt av kommunestyret 12. juni i år.  Rapporten tar for seg tilgjengelige tall og vurderinger, knyttet til de barnehagene kommunen eier. Der tall er tilgjengelig inkluderer rapporten også private barnehager.

Smestadtoppen blir kommunal barnehage

Kommunestyret vedtok onsdag 12. desember 2018 at Smestadtoppen barnehage overdras til Rælingen kommune med virkning fra 1. januar 2019. Enhetsleder for nye kommunale barnehagen er Siri Davidsen. Barnehagen har i underkant 90 barn og 24 ansatte.