Smestadtoppen blir kommunal barnehage

Kommunestyret vedtok onsdag 12. desember 2018 at Smestadtoppen barnehage overdras til Rælingen kommune med virkning fra 1. januar 2019. Enhetsleder for nye kommunale barnehagen er Siri Davidsen. Barnehagen har i underkant 90 barn og 24 ansatte.

Eget mobbeombud i Akershus

Fra 1. august er Janne Myrås mobbeombud for barnehager og skoler  for at barna skal ha en trygg og mobbefri hverdag. Både barn og foreldre kan få støtte, råd og veiledning, og Myrås kan også være en samtalepartner i vanskelige saker for å bidra til at de blir løst.

Fotball-cup og heiarop

Fotball-cup for barnehagene i Rælingen

200 førskolebarn øver og forbereder seg til årets store fotballcup onsdag 19. september arrangert av barnehagene i Rælingen! I hver barnehage trenes det fotball, lages heiarop og øves på å være et team. Her skal alle få spille når det braker løs på arenaene på Sandbekken og Marikollen og vi skal ha det gøy!!!