error_outline

Barnehagesøknad til kommunale- og ikke kommunale barnehager har to frister: 1. februar og 1. mars 2022

Les mer clear

Tilstandsrapport for kommunale barnehager 2021

Behandlet i kommunestyret 16.06.2021

Arbeidet med tilstandsrapporten er basert på et bredt spekter av kilder og informasjon, med utgangspunkt i allerede tilgjengelig kunnskap. Som eier for de kommunale barnehagene har vi tilgang på mer informasjon enn vi har som barnehagemyndighet for de private barnehagene. I denne tilstandsrapporten er det hovedvekt på de barnehagene kommunen eier.

Tilstandsrapporten finner du ved å trykke her

Tilstandsrapport for kommunale barnehager 2020

Behandlet i kommunestyret 17. juni 2020

For andre gang er det utarbeidet tilstandsrapport for kommunale barnehager.
I rapporten ser vi på tall fra kalenderåret 2019. Tallene gjennomgås og vurderes slik at vi kan se hva statusen er, og hva det er smart og riktig å jobbe med fremover.

Tilsyn i barnehager pågår

Barnehagemyndigheten i Rælingen kommune har startet skriftlig tilsyn med barnehagene i kommunen. Tema for tilsynet er styrers utdanning. Overordnet mål for tilsynet er at barn får et godt utbytte av barnehagen. Du kan lese mer om tilsynet i artikkelen.

Revidert avtale private barnehager

Reviderte samarbeidsavtaler med private barnehager

Avtalene mellom private barnehager og Rælingen kommune som signeres i disse dager, legger grunnlaget for hva vi hver for oss er forpliktet til og i tillegg hvordan vi samarbeider og jobber tverrfaglig i Rælingen kommune. Alle barn har rett og krav på et best mulig barnehagetilbud uavhengig av hvor de bor eller hvem som eier barnehagen.

Tilstandsrapport for barnehage for første gang

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for barnehage 2019 som ble vedtatt av kommunestyret 12. juni i år.  Rapporten tar for seg tilgjengelige tall og vurderinger, knyttet til de barnehagene kommunen eier. Der tall er tilgjengelig inkluderer rapporten også private barnehager.