error_outline

Barnehagesøknad til kommunale- og ikke kommunale barnehager har to frister: 1. februar og 1. mars 2022

Les mer clear
Vandring mellom skolen og Rælingen rådhus

Vi er nominert til pris for smartere innkjøp

Er du interessert i smarte innkjøp og anskaffelser, bør du vurdere å delta på Anskaffelsekonferansen 23. november 2021. Konferansen er digital og har påmeldingsfrist 21. november 2021. Se mer informasjon om konferansen, Anskaffelsesprisen og hvem og hva som er nominert til den i informasjonen nedenfor.

Næringslivslunsj

Næringslivslunsj 25. november på Scene 5 i Lillestrøm

Dersom din bedrift har behov for omstilling og kompetanseheving hos egne ansatte, bør du troppe opp på næringslivslunsjen for å få med deg en attraktiv støtteordning for kompetanseheving i egen bedrift. Viken fylkeskommune skal dele ut 50 millioner kroner til opplæring i bedriftene. Det er Kunnskapsbyen Lillestrøm og Lillestrøm Næringsråd som inviterer. Det er 60 plasser og først til mølla.

Start-up Festivalen 2021

Start-up festival 19. - 21. oktober 2021

19.-21. oktober ønskes gründere, oppstartsbedrifter, entreprenører, investorer og etablert næringsliv på Nedre Romerike som er opptatt av innovasjon velkommen til Start-up festival i Lillestrøm.  Start-up festivalen er et samarbeid med blant annet Kunnskapsbyen Lillestrøm og Samarbeidsrådet for Nedre Romerike (SNR) der Rælingen kommune er med.

Start-up festivalen 2020

Start-up festivalen hyller et yrende gründermiljø

Lillestrøm står nok en gang i begivenhetenes sentrum fra 6. til 8. oktober, når StartUp festivalen arrangeres for tredje året på rad.

Oppstartsbedrifter og alle som er opptatt av innovasjon i Akershus-regionen i Viken er invitert til å delta.