Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Bord selskap

Har din bedrift hatt ekstra kostnader i pandemien?

Søknad om tilskudd har frist 18. februar 2022

Rælingen kommune er igjen tildelt penger i en tilskuddsordning for bedrifter. Lokale bedrifter som har hatt særlige ulemper og inntektstap i pandemien på grunn av lokale og nasjonale smitteverntiltak, kan søke. Bedrifter innen overnatting, servering og reisearrangører vil bli prioritert, men andre bedrifter som er rammet av smitteverntiltak vil også bli vurdert. 

Vandring mellom skolen og Rælingen rådhus

Vi er nominert til pris for smartere innkjøp

Er du interessert i smarte innkjøp og anskaffelser, bør du vurdere å delta på Anskaffelsekonferansen 23. november 2021. Konferansen er digital og har påmeldingsfrist 21. november 2021. Se mer informasjon om konferansen, Anskaffelsesprisen og hvem og hva som er nominert til den i informasjonen nedenfor. 

Næringslivslunsj

Næringslivslunsj 25. november på Scene 5 i Lillestrøm

Dersom din bedrift har behov for omstilling og kompetanseheving hos egne ansatte, bør du troppe opp på næringslivslunsjen for å få med deg en attraktiv støtteordning for kompetanseheving i egen bedrift. Viken fylkeskommune skal dele ut 50 millioner kroner til opplæring i bedriftene. Det er Kunnskapsbyen Lillestrøm og Lillestrøm Næringsråd som inviterer. Det er 60 plasser og først til mølla.