Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline

Barnehagesøknad til kommunale- og ikke kommunale barnehager har to frister: 1. februar og 1. mars 2022

Les mer clear
Fjerdingby sentrum sett fra gangvei bak dagens Fjerdingby skole

Fjerdingby sentrum sett fra gangvei bak dagens Fjerdingby skole

Sentrum stiger frem. En fin gåtur for å se de nye bygningene og byggearbeidet som pågår i Fjerdingby sentrum, er å benytte gangveien bak dagens Fjerdingby skole i retning mot Øvre Rælingsveg. I området bygges boliger, lokaler for næring, et kommunalt bygg kalt Ravinen og en ny skole. Fjerdingby sentrum er lokalisert ved Marikollen idrettspark med et eldorado av tilbud og muligheter, og det blir en rekke nye møteplasser for alle Rælingen kommunes innbyggere og besøkende. 

Bent i Fjerdingby sentrum

Bent gleder seg til Fjerdingby sentrum!

Vi har møtt Bent Aasli i Fjerdingby sentrum. Han driver et entreprenørfirma, bor i nabokommunen Enebakk, liker å jobbe i området og har jobbet med Fjerdingbyutviklingen i flere år. Her kan du lese mer om hva han mener om kvaliteter og det som kommer i Fjerdingby sentrum.

Rælingen bygdetun

Rælingen bygdetun er et kulturminne i Fjerdingby sentrum

Fjerdingby har alltid vært sentralt i bygda. Her kan du bli bedre kjent med Rælingen bygdetun som eies av Rælingen kommune, mens Rælingen historielag står for den daglige driften. Her arrangeres høstmarked, julemarked, sommeråpent på søndager, konserter og mer. Rælingen bygdetuns hovedhus er fra 1814, og er om lag en kilometer gåtur fra byggeprosjektene som pågår i Fjerdingby sentrum. I samme område finner du også Rælingen kirke og en gravplass som er blant kulturminnene i Rælingen kommune. Visste du at Kong Harald V besøkte Rælingen bygdetun i 2017? I 2018 var det også uroppføring av utendørsspelet "Dølgsmål" basert på en sann historie fra 1705 i historiske omgivelser på Rælingen bygdetun.  

Snø og skiløyper

God jul og godt nytt år ønskes dere alle!

Her er noen turtips i Rælingen

Julehøytiden nærmer seg, og det kan for noen bli mye innetid. Vårt tips er å finne frem en sekk slik at du kan glede deg til å gå på tur! Pakk med god mat og varm drikke på termos og dra alene eller med familie og venner. Vi oppfordrer til å besøke nærområdet og gjerne den flotte naturen i Rælingen som er vintervakker som scener fra filmene «Reisen til julestjernen» og «Tre nøtter til Askepott»!  Ta også en tur innom Fjerdingby sentrum, se miljøgaten som er på plass og byggeprosjektene som pågår. God jul!