error_outline

. clear
Hjemmekontor illustrasjon

Kommunestyremøte tirsdag 19. mai kl. 18.00

Protokoll og klippet film fra møtet er nå lagt ut.

Nye Fjerdingby skole - oppstart gjenomomføringsfase, Reguleringsplan Brudalen inkludert Fjerdingbydammen, Avgift for parkering og lading, Folkehelseoversikt mars 2020, Revidering av retningslinjer for kulturtilsudd, Kompetanseplan for kommunale barnehager og Nedklassering gang og sykkelvei Nordbyvegen og Tomterstien er noen av sakene på sakslisten. Se mer i artikkelen om hvordan du kan følge møtet.

Kunngjøring valg av meddommere

Personene på vedlagte liste er innstilt som kandidater til verv som meddommere i Nedre Romerike tingrett, lagrettemedlemmer/meddommere til Eidsivating lagmannsrett, Jordskiftedommere og skjønnsmenn for perioden 2021-2024.

Endelig valg foretas av kommunestyret i møte  19.05.2020

Møter i politiske styrer råd og utvalg gjennomføres som fjernmøter

Du kan følge møtene som tilhører

Alle møter i utvalg gjennomføres som fjernmøter på grunn av smittevernhensyn. Dersom du ønsker å overhøre møtene kan du være tilhører, du må da skru av kamera og mikrofon når du går inn i møtet.  du blir hentet inn i møtet elektronisk av møtearrangør.

Under følger møtetider og lenke til møtene

Kommunestyre - votering - ingressbilde

Opptak og protokoll fra kommunestyrets møte 27.04.2020

Kommunestyremøtet ble avholdt som et webinar.
Vi ønsker å gi de som ønsker, en mulighet til å høre behandlingen av sakene i ettertid mulighet til det.
På grunn av filstørrelse har vi måttet dele møtet opp i mindre sekvenser.  Under følger klikkbare lenker til behandling av sakene.  Filene er tunge, så det kan ta litt tid å åpne de.

Møtedokumentene og protokoll fra møtet finner du ved å klikke her

Kommunestyremøte 27. april

Møtet arrangeres denne gang som fjernmøte for hensyn til smittevern, mandag 27. april kl. 18.00. I tillegg til flere saker relatert til koronapandemien, skal det behandles sak om forslag til ny kommunal planstrategi. Gjennomføring av byggeprosjekt Ravinen familie- og kultursenter er også på sakslisten. Reguleringsplan Brudalen (inkludert Fjerdingbydammen) - økonomi og informason og Redulgering Nordby idrettsanlegg- økonomi og informasjon er også saker. Fullstendig saksliste ser du i denne artikkelen. Se også hva du gjør om du vil følge politiske møter.