error_outline

Koronavirus

-HER

. clear

Enkelte møter i politiske styrer råd og utvalg - gjennomføres som fjernmøter

Du kan alikevel følge møtene som tilhører

Mange møter i utvalg gjennomføres som fjernmøter på grunn av smittevernhensyn. Dersom du ønsker å overhøre møtene kan du være tilhører, du må da skru av kamera og mikrofon når du går inn i møtet.  du blir hentet inn i møtet elektronisk av møtearrangør.

Under følger møtetider og lenke til møter som avholdes som fjernmøter

Kameraer i kommunestyresalen

Kommunestyremøte 28. oktober

Protokoll og film fra behandlingen av sakene er nå publisert

Kommuneplan 2022-33 - fastestting planprogram, Stortingsvalg og sametingsvalget 2021- en eller to dager, Adgang til å gjennomføre fjernmøter, 2. tertialrapport, Finansiering av ny familiebarnehage, Samarbeidsavtale for Osloregionens interkommunalt politisk råd, Barnevernreformen 2022, Forvaltningsrevisjonsprosjket - Mobbing i skolen, Kompetanseplan grunnskole 2020-2021 og Krav til innkjøpsavtaler ble behandlet i møtet. Se innkalling tilog fullstendig saksliste i artikkelen.

Kommunestyremøte 16. september

Protokoll og opptak fra møtet er nå lagt ut på nettsidene

Se behandling av saker og møtedokumentene

Paragraf

Meddommere - innbyggere søkes til å påta seg et viktig samfunnsverv

Rælingen kommune skal oppnevne meddommer for perioden 1.1.2021 til 31.12.2024. Vi trenger fortsatt deg som ønsker å være meddommer til tingretten, lagmannretten, jordskifteretten og skjønnsmedlemmer. Vervet som meddommer må ses på som en samfunnsplikt og enhver har dermed plikt til å være meddommer. Det er likevel viktig at de som velges er samfunnsinteresserte mennesker, som ønsker å påta seg vervet som meddommer. Vervet som meddommer vil gi god innsikt i det norske rettssystemet.