error_outline
08. juni kl. 10:16

Koronavirus: informasjon om testing, smitte, regler og vaksinering

Les mer clear

Valg 2021         Se "Meny" (fra mobil)

Mange møter i politiske styrer råd og utvalg - gjennomføres som fjernmøter

Du kan alikevel følge møtene som tilhører

Mange møter i utvalg gjennomføres som fjernmøter på grunn av smittevernhensyn. Dersom du ønsker å overhøre møtene kan du være tilhører, du må da skru av kamera og mikrofon når du går inn i møtet.  du blir hentet inn i møtet elektronisk av møtearrangør.

Under følger møtetider og lenke til møter som avholdes som fjernmøter

Kommunestyremøte 2. juni

I dag vil kommunestyret behandle blant annet kommunens visjon. Du kan følge møtet direkte via Kommune-TV.  Møtet starter kl. 18.

Kommunestyremøte 28.4.2021

Protokoll og film fra møtet er nå publisert

Du kan se opptak av behandlingen av sakene i Kommune-TV, du finner det ved å trykke her

Sakspapirene og protokollen finner du ved å trykke her

Kommunestyremøte 17.02.2021

Fjernmøtet sendes på Kommune-TV

Du kan følge møtet direkte på Kommune-TV, eller se behandling av sakene i opptak etter møtet. Kommune-TV finner du ved å trykke her

Formannskapsmøte 11012021

Formannskapets møte 11. januar

Protokoll fra møtet, og opptak i kommune-TV er nå publisert

Møtet startet med orientering om risikobildet for kvikkleireskred i Rælingen kommune. Deretter var det e en orientering om koronasituasjonen i kommunen, før formannskapet behandlet sak om Tilskudd til bedrifter som er rammet av lokale koronarestriksjoner.