Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Her kan du låne sports- og fritidsutstyr

BUA Rælingen i lokalene til Aktivum Rælingen AS i Øvre Rælingsveg 176 er en gratis utlånsordning av sport- og fritidsutstyr for Rælingen kommune sine innbyggere. Du kan låne sykler og mye annet i en uke - gratis. Alle er velkomne.

 

Aktivum scene bygges

Aktivum blir kulturarena

Aktivum er regionens største bruktbutikk. De selger alt fra klær og leker til møbler og sportsutstyr. Nå legger de også til live musikk i sortimentet!

Aktivum Rælingen AS

Aktivum Rælingen AS i Øvre Rælingsveg 176, er et kommunalt selskap som eies av Rælingen kommune. Aktivum driver en av regionens flotteste og største gjenbruksbutikker, og har de fleste varetyper innen gjenbruk. Nå også klær.

I tillegg har Aktivum et snekkerverksted som produserer lister og utemøbler.

I tilknytning til overnevnte driver selskapet en transporttjeneste knyttet opp mot henting og levering av møbler til gjenbruksbutikken.

I tillegg er Aktivum fra høsten 2013 med i prosjektet Epleslang, hvor de som er knyttet til Aktivum plukker epler i hagene på Romerike, og får disse presset til eplemost.

Attføringsarbeidet er Rælingen Aktivum AS sitt primære mål, og selskapet arbeider på oppdrag fra NAV Rælingen. Målet er å tilbakeføre deltakere til ordinært arbeidsliv eller benytte deres restarbeidsevne ved Aktivum.

 

Aktivum Rælingens nettsider

Aktivum Rælingen AS på Facebook

Aktivum AS i Rælingen

Aktivum Rælingen AS, etablert 2002, har lokaler i Dovrebygget, Øvre Rælingsveg 176 på Fjerdingby. Eneeier er Rælingen kommune. Aktivum Rælingen AS er en godkjent tiltaksarrangør for NAV, og har som målsetting å kunne tilby NAV de tjenester som til enhver tid er aktuelle.