Lørdag 2. desember kl 19.00 går startskuddet for en helt ny aktivitet hos Aktivum Rælingen. Da innvies Aktivum scene med en fest av en julekonsert! Rælingen storband og vokalgruppa Silhuett sørger for musikken, mens Aktivum utvider menyen i kafeen og serverer øl, vin og snacks. 

Juleswing 2017 logo

Hva er så Aktivum scene? Daglig leder, Sverre Haavi, forteller at det har vært hans hemmelige drøm helt siden han begynte å jobbe hos Akivum. - Da jeg så disse utrolig kule, gamle industrilokalene tenkte jeg med en gang at det ville vært perfekt å ha konserter her inne! forteller Sverre, som selv er aktiv musiker. Han luftet ideen for noen venner i det lokale musikkmiljøet, og responsen var så god at han bestemte seg for å la det stå til. 

 

Denne uka er det ekstra hektisk aktivitet i butikkens møbelavdeling. Det rigges scene, mens sofaer og lenestoler danderes til et hyggelig publikumsområde. - Det er jo ekstra gøy at vi kan bruke våre egne varer for å lage et konsertsted med helt unik atmosfære. Vi plasserer publikum i gjenbruksmøbler, og hvis man liker stolen man sitter på kan man jo kjøpe den med seg hjem! ler Sverre. Nå håper han bare at Rælingens innbyggere også tenner på ideen, og møter opp på den første konserten. - Drømmen er jo at dette skal bli en suksess, og at vi kan gjøre det til en del av konseptet vårt å ha ulike små og store arrangementer her. 

 

PS: Aktivum slår også til og holder lørdagsåpent kl. 12.00-17.00 den dagen. Hvorfor ikke legge handleturen dit i stedet for til storsenteret, og se om du finner noen miljøvennlige gjenbruksjulegaver? Se mer informasjon om Aktivum scene og arrangementet Juleswing på Facebooksiden deres.