Logo Rælingskvelden 2019

Rælingen har et yrende kultur- og idrettsliv. Mange av dem som tråkker sine barnesko i bygdas foreninger får en hobby for livet, noen gjør aktiviteten til sitt yrke, og noen få oppnår til og med nasjonal og internasjonal suksess! Vi er stolte av å kunne presentere et tverrsnitt av dette under Rælingskvelden. På scenen står verdensmestere side om side med unge, lovende talenter og glade amatører. Felles for dem som opptrer er at de alle har en lidenskap for det de holder på med, og de gleder seg til å presentere det for publikum! 

Passende nok blir det utdeling av Rælingen kommunes kulturpris 2018 denne kvelden. Prisen deles ut årlig, og gis til en person som har gjort en ekstraordinær innsats for kulturlivet i kommunen, eller som gjennom sitt virke på kulturfeltet har bidratt til positiv omdømmebygging for kommunen. Det kan for eksemlel være innenfor musikk, teater, kunst, idrett eller kulturminner. I tillegg deles også kommunens kulturstipend ut - og dette går til lovende talenter innenfor kultur eller idrett. 

Kveldens husorkester er Rælingen musikklag, som under ledelse av sin dirigent Edvin Simenstad fungerer som akkompagnement for alle som skal opptre. 

Velkommen til en morsom kveld med alt fra discodans til klassisk musikk og kostymeshow! 

BIlletter selges hos eBillett.no, følg denne lenken for å komme direkte til arrangementet: BILLETTSALG RÆLINGSKVELDEN. Det blir salg av eventuelle restbilletter i døra, og prisen er 50,- for barn og 100,- for voksne. 

Du kan også lese mer om Rælingskvelden på Facebook-siden Kultur i Rælingen