Program for Verdensdagen

Her kan du se program for Rælingen kommune (Verdensdagen.no arrangementskalender)

Vi har også laget en egen brosjyre for Rælingen, og den finner du på denne lenken.

På selve dagen, 10. oktober, ønsker vi velkommen til gratis foredrag med Anders Tangen i Marikollen kultursal. Ellers i uka byr vi på blant annet åpent hus på Dovrebygget og aktivitetskveld på ungdom. Velkommen!

På hjemmesiden: Verdensdagen kan du lese mer om årets tema, og om psykisk helse generelt.

Målet med Verdensdagen er å skape økt bevissthet om psykisk helse. Hvert år velges det et spesielt tema, og årets tema er "Vær raus". I dagens samfunn trenger vi raushet, kanskje mer nå enn noen gang tidligere. Våre medmennesker representerer mange ulike bakgrunner, kulturer, livserfaringer og perspektiver. Et raust samfunn gir plass til alle, uansett hva en person har med seg i bagasjen. For å vise raushet må vi være villig til å se ulike perspektiver. Raushet stiller krav.  Kanskje må vi gå ut av komfortsonen vår og strekke oss litt ekstra for at alle skal føle seg hjemme. «Når du gjør noe godt for andre, gjør du noe godt for deg selv» heter det. Påstanden innebærer at raushet gir bedre psykisk helse. Du vil føle deg bedre ved å vise raushet.

Se også: Kalender som viser alle arrangementene  rundt i Norge i forbindelse med Verdensdagen. Du kan se hele landet, den kommunen eller det fylket du er interessert i. 

 

Publisert 11.09.2018 og oppdatert 9.10.2018.