Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
29. juli kl. 14:23

Trenger du å snakke med noen etter dødsfallene i Lørenskog søndag?

Den alvorlige hendelsen berører mange innbyggere i Lørenskog og Rælingen. Du kan ringe kommunens kriseteam tlf: 474 51 110  kl. 12-14. Kommunen kan ikke uttale seg om selve hendelsen. Se mer informasjon her. 

. clear
error_outline
20. juli kl. 13:20

Koronavirus

-HER

. clear

Kommunestyremøte 27. april

Møtet arrangeres denne gang som fjernmøte for hensyn til smittevern, mandag 27. april kl. 18.00. I tillegg til flere saker relatert til koronapandemien, skal det behandles sak om forslag til ny kommunal planstrategi. Gjennomføring av byggeprosjekt Ravinen familie- og kultursenter er også på sakslisten. Reguleringsplan Brudalen (inkludert Fjerdingbydammen) - økonomi og informason og Redulgering Nordby idrettsanlegg- økonomi og informasjon er også saker. Fullstendig saksliste ser du i denne artikkelen. Se også hva du gjør om du vil følge politiske møter.

Studenter innen helsefag og helsepersonell som ikke jobber i helsesektoren nå

Vi ønsker at du med helsefaglig kompetanse registrerer deg

I forbindelse med utbruddet av Koronavirus (Covid-19) ønsker Rælingen kommune å kartlegge helsepersonell som i dag ikke jobber i helsesektoren. Dette kan være deg som for eksempel er student, du som jobber i forsikringsselskap men egentlig er utdannet sykepleier, eller du som har jobbet som helsepersonell men har gått av med pensjon. Om du kjenner deg igjen i eksempelet, eller har en lignende bakgrunn, vil Rælingen kommune oppfordre deg til å registrere deg ved å "søke på stillingen" og legge inn din CV.

Lenke til registrering finner du her