Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Tilstandsrapport 2018 - grunnskole

ble vedtatt i kommunestyret 13. juni 2018

Tilstandsrapport 2018 viser at elever og foreldre stort sett er fornøyd med opplæringstilbudet og foreldre er fortsatt godt fornøyd med skolefritidsordningen (SFO). Det er bekymringsfullt at et antall elever melder om mobbing på barnetrinnet og det er viktig å følge opp disse tallene i lys av opplæringsloven kapittel 9A og skolenes aktivitetsplikt.

 

Sommerleir ABUR

Ungdommens kulturleir for deg mellom 13 og 17 år

Sted: Follo Folkehøgskole i Vestby. Tid: 29.07 - 3.08 - Påmelding pågår nå! Lyst til å prøve deg som filmskaper, serietegner, låtskriver, skuespiller, hip hop-danser eller musikalartist? Du får veiledning fra dyktige instruktører! Arrangør er Akershus Barne- og Ungdomsråd (ABUR) i samarbeid med og Akershus Amatørteaterråd (ATR) og Akershus fylkeskommune. Mer informasjon på Rælingen kommmuens hjemmesider eller sjekk Facebook: https://www.facebook.com/ungdommenskulturleir/

Noen på hjertet

Noen på hjertet - chat for barn og unge

Pårørendesenter i Oslo (PIO) har åpnet chat for barn og unge som er pårørende og bekymret for noen med sykdom i familien eller vennegjengen. Chatten er åpen tirsdag og onsdag klokken 16 -20. Se hjemmesiden til PIO for mer informasjon.  

Huldrekolonien 2

Drift og bruk av kommunale hytter

Komitè for kultur og nærmiljø behandler i dag rådmannens saksfremstilling. Komiteen innstiller til kommunestyrebehandling onsdag 25.04.

Utdrag fra saksframlegg: Hytta på Myrdammen ble overtatt av kommunen etter at bygslingskontrakt opphørte. Hytta ble planlagt rehabilitert i 2016 for å gjøre denne mer tilgjengelig for allmennheten. Ved oppstart av rehabilitering ble det avklart at hytten var i for dårlig stand til å ivaretas. I 2017 ble hytta på Myrdammen revet og arbeidet med å sette opp ny hytte ble satt i gang. Den nye hytta på Myrdammen er ventet å bli ferdigstilt i første halvdel av 2018. Med mange ulike interessegrupper i kommunen er det viktig med en avklaring rundt bruken av hytta. I denne sammenheng er det også naturlig å avklare videre drift og utleie av den andre kommunale hytta i Rælingen, Huldrekolonien, som har vært disponert av Rælingen speidergruppe siden 1985.   

Her kan du lese rådmannens saksutredning