Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
31. mars kl. 14:36

Koronaviruset: Ved spørsmål, ring: 66 93 20 40 hverdag kl. 10-17, helg kl. 10-14

14 personer er registrert smittet i Rælingen, herav 5 friskmeldt. Vi oppdaterer HER

Les mer clear
error_outline
30. mars kl. 11:38

Det er påvist et tilfelle av koronasmitte ved KAD Fjerdingby helsetun

Pasienten hadde blitt testet før vedkommende ble fraktet til  Ahus på lørdag. 

Les mer clear
error_outline
23. mars kl. 14:47

Trenger du noen å snakke med?

Telefoner for deg som bor i Rælingen og andre hjelpelinjer HER  

Les mer clear

Eget mobbeombud i Akershus

Fra 1. august er Janne Myrås mobbeombud for barnehager og skoler  for at barna skal ha en trygg og mobbefri hverdag. Både barn og foreldre kan få støtte, råd og veiledning, og Myrås kan også være en samtalepartner i vanskelige saker for å bidra til at de blir løst.

Fotball-cup og heiarop

Fotball-cup for barnehagene i Rælingen

200 førskolebarn øver og forbereder seg til årets store fotballcup onsdag 19. september arrangert av barnehagene i Rælingen! I hver barnehage trenes det fotball, lages heiarop og øves på å være et team. Her skal alle få spille når det braker løs på arenaene på Sandbekken og Marikollen og vi skal ha det gøy!!!

Ressursbarnehager i Rælingen

Rælingen kommune har fra august 2018 tre ressursbarnehager: Løvenstad barnehage, Heimen barnehage og Espira Tristilbakken barnehage. Barnehagene er, av hensyn til brukerne, fordelt geografisk i kommunen. På sikt skal det også opprettes en fjerde ressursbarnehage.

Barnehageportalen - utilgjengelig 27. september-10. oktober

Rælingen kommune skal i samarbeid med leverandør oppgradere dagens fagsystem for barnehage. Det vil føre til at Barnehageportalen vil være utilgjengelig i perioden 27. september til 10. oktober. Det vil i denne perioden ikke være mulig søke, endre eller si opp barnehageplass via Barnehageportalen. Endring eller oppsigelse i denne perioden må rettes direkte til den enkelte barnehage. Vi beklager ulemper og takker for din forståelse.