Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Unge ved Marikollen

Det gjelder din fremtid

Blir du 18 år i år? Du kan stemme ved folkeavstemningen i forbindelse med kommunereformen 25. april. Det er første gang vi arrangerer folkeavstemning i Rælingen. - Vi ser at særlig unge og eldre er engasjerte i fremtidig kommunestruktur, sa ordfører Øivind Sand på folkemøtet 5. april. Bli med og engasjer deg i Rælingen kommunes fremtid!

Folkemøte 5042016

Over 200 interesserte samlet om kommunereformen

Det var en balanse i forsamlingen og synspunkter om både ja og nei til kommunesammeslåing på folkemøtet i Marikollen kulturssal 5. april. Det var både positive og kritiske blikk.  - Vi ser at særlig unge og eldre er engasjerte i fremtidig kommunestruktur, sa ordfører Øivind Sand. Vi oppfordrer så mange som mulig av kommunens 13000 stemmeberettigede til å gjøre seg opp en mening, vise engasjement for vår kommunes fremtid og bruke stemmeretten ved folkeavstemningen!

Valgurne

Folkeavstemning: Bruk stemmeretten din på servicetorget fra 4. april

Vi er igang med folkeavstemning i forbindelse med Rælingen og fremtidig kommunestruktur. Du kan forhåndstemme på servicetorget til 22. april. Folkeavstemningen er 25. april. Bruk stemmeretten din. Kom også på folkemøte i Marikollen kultursal tirsdag 5. april kl. 18.00.