- Jeg gleder meg veldig til å etablere REMA 1000 i Marikollen torg i Fjerdingby sentrum. Det blir et flott sentrum, sier Ole Martin Tveit (31) som vil være kjøpmann i den nye butikken. 

 

Bor i Blystadlia

Hvem er kjøpmannen som starter den første REMA 1000 - butikken i Rælingen?

- Jeg har drevet REMA 1000 på Sørumsand i fire og ett halv år og slutter der i april, og så vil jeg starte med å fylle hyllene i den nye butikken i Marikollen torg fra slutten av april, forteller han. Tveit forteller at han sammen med samboer bor på Blystadlia i Rælingen. - Jeg får kortere vei da jeg bare kan gå skogstien fra Blystadlia og ned til Marikollen, sier han. - REMA 1000 sponser både fotball og håndball i Rælingen, informerer kjøpmannen.

 

Kjøper inn varene

Hvordan vil du drive butikken?

- REMA 1000 er en franchise-butikk som jeg vil eie og drive. Det vil si at jeg driver butikken og kjøper inn varene selv. 

 

Lange åpningstider

Hvor stor er butikken og hva er åpningstidene?
- Det er en standard REMA-1000 butikk på 1200 kvadratmeter. Selve butikkarealet blir ca. 750 kvadratmeter ettersom noe av arealet vil være lager og rom for pauser.  Butikken vil ha åpent fra kl. 07-23 seks dager i uken, sier kjøpmann Ole Martin Tveit. 

 

Starter med 12 ansatte

Hvor mange ansatte vil det være i butikken?

- Jeg har fått henvendelser fra mange interesserte som vil jobbe i butikken og jeg holder på og går gjennom disse. Jeg tenker å starte med 12. ansatte, informerer kjøpmannen.  

 

Flere tilbud uten å reise

Hva tenker du om om det som kommer i Fjerdingby sentrum med nye boliger i området og kultur- og helsetilbud i Ravinen?

- Jeg har vært mye i området og syns det blir veldig flott, og jeg syns at Fjerdingby sentrum fortjener å få et butikksenter og nærsenter med flere tilbud.  Det selges nye boliger og blir flere som skal bo der.  For innbyggerne blir det bli fint å kunne handle og benytte flere tilbud. Ønsker man å dra til Lillestrøm og Strømmen, så er jo det naturlig, men at det blir flere tilbud i Fjerdingby sentrum for de som vil benytte disse uten å reise, det blir veldig bra. Kanskje vil jeg vurdere å flytte til Fjerdingby etter hvert, sier Ole Martin Tveit. 

 

REMA 1000 åpner 12. mai 

Vi vil følge opp og ønske kjøpmann Ole Martin Tveit og REMA 1000 butikken velkommen til Rælingen.

 

10. mai - to dager før åpning 

- Vi vil ha kake, kaffe og korps vil spille når vi åpner butikken i Marikollen torg 12 mai kl. 10.00, forteller Tveit som er opptatt med forberedelser. - Det er mange hyller og fylle, sier han. 

Vi ønsker lykke til og velkommen til Fjerdingby sentrum! 

 

Rema Marikollen torg og kjøpmann Ole Martin Tveit

10. mai: Hyllene fylles opp - kjøpmann Ole Martin Tveit i REMA 1000 jobber med forberedelser

 

Følg med på kommunens nettsider og  Fjerdingby sentrum | Facebook !

Mer om:

Fjerdingby sentrum 

Arbeid med torget pågår nå 

Hvilke butikker kommer i Fjerdingby sentrum? 

Marikollen torg får REMA 1000 butikk og næring i første etasje

Arbeid med torget pågår - REMA 1000 butikk åpner 12. mai