Det skjer i dagLegg inn nytt arrangement 

Trykker du på informasjon om et arrangement, får du lese mer og du kan også se flere arrangementer og velge andre dager. Utdraget er hentet fra rb.no. 

Julemesse i Concordiabygget

Julemesse i Concordiabygget

Salg av håndarbeider, kaffe og kaker. Åresalg og utlodning. Velkommen ! Arr: Concordias kvinneforening

Månedens bilde Jessheim bibliotek

Månedens bilde Jessheim bibliotek

Anne Lillegård stiller ut månedens bilde på Jessheim bibliotek.Bosatt på Gardermoen.Deltager på Romeriksutstillingen høsten 2017. I november stiller jeg ut månedens bilde på Jessheim bibliotek. Kom gjerne å se. Medlem i Ullensaker kunstforening maleklubben.

Spilldag på biblioteket

Spilldag på biblioteket

Det blir spilldag på biblioteket! Vi arrangerer FIFA-konkurranse med premie til vinneren. Det er også dataspill på bibliotekets PC-er og vi har sjakk og andre mange morsomme brettspill for store og små. Vi server også popcorn og saft. Alle er vel møtt til en dag med spill!

Julemesse

Julemesse

Salg av håndarbeid, julebakst, loddsalg, kafeteria.

Julemesse)

Julemesse)

Rælingen sanitetsforening ha julemesse på Musikkhuset lørdag 25.11.fra kl.11-15: hjemmebakst, julepynt og håndlagde produkter. Salg av grøt og pølser. Lynlotteri! Velkommen!

Betels egen Julemesse

Betels egen Julemesse

Det blir salg av julens småkaker, lodder, kaffe, vafler, julegrøt og trekning av vårt store julelotteri! Andakt ved sogneprest Arne Torkil Aasen, og sang ved Betel familiekor. Alle er hjertelig velkommen innom i løpet av dagen!

Juleverksted

Juleverksted

Vi kommer i julestemning med juleverksted og musikk ved barnekorene til kulturskolen. Biblioteket holder åpent en lørdag i måneden med aktiviteter for barn. Åpningstid er kl.11.00 - 15.00

NMS Gjenbruk

NMS Gjenbruk

Salg av brukte ting

Skedsmo skøyte og hockeyskole

Skedsmo skøyte og hockeyskole

Skedsmo ishockeylubb arrangerer nybegynneropplæring for skøyter og ishockey tirsdager og lørdager hele vinteren

Ullensaker Sanitetsforening

Ullensaker Sanitetsforening

avholder messe og basar på Lykkebo kl. 11-13. Salg av kaffe og vafler.

Kafé og julemesse

Kafé og julemesse

Skedsmo Røde Kors’ arbeidsgruppe inviterer til kafé og julemesse på Røde Kors-huset i Lillestrøm. Det vil bli servering, salg av julebakst, julegaver/håndarbeider og åresalg. Alle er velkomne.

Julemarked hos Vevknuten i Nittedal

Julemarked hos Vevknuten i Nittedal

Julemarked på låven hos Vevknuten på Slattum i Nittedal Produkter fra 32 husflidshåndverkere. Servering av gløgg og sveler. Velkommen! Mvh. Kari Lassen Aas

Formiddagstreff

Formiddagstreff

Dag William Stang Dametrio fra Frogner Julemat Utlodning

Gudstjeneste i Jessheim Adventkirke

Gudstjeneste i Jessheim Adventkirke

Det blir sang, bibellesing og en tale for dagen. Fast innslag er fortelling og aktiviteter for barna. Det er åpent bibelbasert studie for voksne og barn 10:30 før gudstjenesten. Alle er velkommen til fellesskap med Guds Ord i sentrum!

Turnkonkurranse for barn med nedsatt funksjonsevne

Turnkonkurranse for barn med nedsatt funksjonsevne

Hammer Turn arrangerer nasjonal konkurranse for barn med nedsatt funksjonsevne.

Offisiell åpning av Eika Fet Arena

Offisiell åpning av Eika Fet Arena

Endelig er dagen her. Den offisielle åpningen av Eika Fet Arena starter kl 12. Gå ikke glipp av tidenes show i Fet for store og små. Det blir innmarsj, taler, musikk, teater og dans. Dørene åpner kl 11. Gratis inngang. Husk også at det er stor åpningsfest på kvelden, med blant annet Staut. 18 årsgrense og bilettsalg til kveldsarrangementet.

Lørenskog kunstforenings medlemsutstilling

Lørenskog kunstforenings medlemsutstilling

Medlemmene i Lørenskog kunstforening har utstilling! Utstillingen varer til søndag 26. november. Velkommen til en flott utstilling med arbeider i mange forskjellige kunstuttrykk!

Husflidsutsalg på Hakadal stasjon

Husflidsutsalg på Hakadal stasjon

Vi er 8 damer som er mer enn vanlig glad i husflid og håndarbeid. Nå har vi vært så heldige å få leie den verneverdige hovedbygningen på Hakadal stasjon. Butikken er fylt med egenproduserte varer i tillegg til litt kommisjonssalg. Vareutvalget er variert og vi selger blant annet strikket ulltøy til barn og voksne. Vi har også lappesøm, decoupage og glassmaling på fat, lys og lykter, kort, hekling, toving og mye mer av interiør og bruksting. Salg av vaffel, kaffe, te og saft. Kom en tur innom og ta en titt. Åpningstider: Fredag, lørdag og søndag Kl. 12 – 16 VELKOMMEN Ta med kontanter eller betal med Vipps.

Jan Christensen/Inga Sund Hofset/Nina Skarsbø

Jan Christensen/Inga Sund Hofset/Nina Skarsbø

Tre separatutstillinger, tre kunstnere, helt nye verker. Årets siste utstilling inkluderer maleri, installasjon, lydverk, tekst og skulptur.

Julemarked

Julemarked

Velkommen til julemarked på Lyngås, Eltonåsen i Holter. 25. november kl. 12-16. Her får du kjøpt hjemmelagde julegaver. Som strikkende luer, votter, sokker, julepynt m/m. Salg av kaffe og vafler!

Eli Møller stiller ut

Eli Møller stiller ut

Eli Møller inspireres av naturens mangfold og er selv en mangfoldig kunstner med et stort spekter. Gjennom tegning, monotypi, akvarell og en krysning mellom disse teknikkene filosoferer hun over SELVE LIVET. Hun er utdannet interiørarkitekt, dekoratør og SHKS ved institutt for tegning og rader. Hun er antatt på Statens Høstutstilling og Østlandsutstillingen og er medlem av BOA og NBK. Siste utstillingshelg! Rælingen kunstforening

Lesestund for barn

Lesestund for barn

Vi leser billedbøker, rim og regler og kanskje synger vi litt også. Lesestunden passer for barn fra 3 til og med 6 år. Velkommen!

Boksnok- Dukketeaterforestilling

Boksnok- Dukketeaterforestilling

Dårekisten teater viser forestillingen "Lille Blå og spilledåsen". Forestillingen passer for barn fra 3-6 år. Gratis

Bønn

Bønn

Lørdagskafe

Lørdagskafe

Denne lørdagen er det Skedsmo Lions Club som lager kaffen og vaflene. Velkommen!

Lesestund.

Lesestund.

Biblioteket bugner av gode barnebøker og vi plukker våre favoritter! Alle barn fra 3 år er velkommen til en hyggelig lesestund.

Fotoutstilling  i Galleri Jessheim

Fotoutstilling i Galleri Jessheim

Fotogruppa i Ullensaker kunstforening stiller ut 86 bilder av 18 fotografer i Galleri Jessheim. Her vil mange forskjellige motiver og uttrykk presenteres. Utstillingen åpner lørdag 11. november kl. 14.00, og varer til søndag 26. november. Åpningstider er tirsdag, torsdag, lørdag og søndag kl. 13.00-18.00, Onsdager kl 13.00-21.00

Maleriutstilling Diktlesning Boksignering

Maleriutstilling Diktlesning Boksignering

Lørdag 25.november kl.13 Sted: Amfisentret Råholt, underetasjen foran Polet/Intersport/Jernia «Maleriutstilling, boksignering og diktlesing » ved ekteparet Christine Tallaksen & Vidar Pettersen Musikk ved Sten Nilsen Christine viser for første gang offentlig noen av sine store og flotte malerier. De er ikke til salgs denne gang, da de skal på en utstilling utpå våren. Der det blir mulighet for kjøp da. Christine har malt kun i et år, men på tross av den korte tiden har hun en stor produksjon allerede. Hun har sin egen maleteknikk og maler store malerier. Christine har fått mange gode tilbakemeldinger av bla. folk innen kunstmiljøet og folk flest Vidar alias 3grepspoet har boksignering av sin bok «Første grep i dikt & bilder». Ei bok som er fylt med 57 dikt og 57 bilder, skrevet og fotografert av Vidar. Boka har solgt til hele landet og har fått meget gode tilbakemeldinger. Hverdagspoesi der folk flest kan kjenne seg igjen på godt og vondt. Henning Kvitnes har skrevet forordet i boka og har anbefalt boka til sine fans. Vidar leser også fra boka, og noen helt nye dikt fra scenen denne lørdagen Han selger boka i dag, et godt julegavetips Musikk : Sten Nilsen som er nyinnflyttet til Eidsvoll, er ute med sin nye plate i disse dager. Albumet «Videre i solskinn og regn» er fylt med meget fine låter i Norsk visetradisjon. Han er et meget stort talent, lager viser med gode tekster som er varme og lette å høre på. Sten Nilsen vil spille låter fra dette albumet og det er første gang han spiller live her i Eidsvoll. https://open.spotify.com/artist/4o0FcJm3SHZ6aafpevG89a

Jakten på Juleskurken

Jakten på Juleskurken

Med julestemning garanti! Familiemusikalen «Jakten på Juleskurken» er årets julesatsing på Lillestrøm Kultursenter. Det er sjette gang forestillingen settes opp hos oss. «Jakten på Juleskurken» er proppfull av humor, fengende musikk og dyktige skuespillere som skildrer kampen mellom det gode og det onde. Forestillingen er en helaftens julemusikal for store og små i alderen 3-100 år. Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning. Som det fremgår av tittelen er Juleskurken en sentral skikkelse i stykket. Hans eskapader skaper både forvirring og fortvilelse, spesielt hos Julenissen som selv havner i trøbbel. Handlingen starter hjemme hos Ingrid og pappaen hennes lille julaften. Ingrid er utålmodig og venter på at julaften skal komme med pakker og stas. Etter at Ingrid, pappa og farmor har sovnet gjør den fryktede Juleskurken sitt inntog i huset. Sammen med sin assistent Piperenseren stjeler han alle pakkene som ligger under treet. Juleskurken og Piperenseren jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne og er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen. Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv. Derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til Julenissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en helt vanlig, men dog noe lat, lekemaker. Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til den siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle de andre har sovnet lille julaften. De virkelige problemene oppstår når Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og de andre at det er noe som ikke stemmer. Dermed starter Jakten på Juleskurken! Arrangør: Lillestrøm Kultursenter Billettpris kr 375,- / barn kr 350,- / medlem kr 325,- / familie(2v + 2b) kr 1.300,- / grupper over 10 personer kr 325,- Juleskurken: Håkon Nielsen Piperenser: Morten Bergheim Farmor: Sidsel Ryen

Hva er det for no' i do, montro?

Hva er det for no' i do, montro?

Nå sitter Alma fint i det. Hun skal i bursdag, men mamma sier at hun ikke får lov til å gå før hun har tisset: «Vi skal ikke ha enda en ‘episode’». Det som mamma ikke vet, som gjør det hele ganske komplisert, og kanskje til og med farlig, er at det bor et monster i do! Det har Alma sett med sine egne øyne, og hun har faktisk ikke noe lyst til å bli bitt i rumpa. Heldigvis for Alma er dette dagen da Dr. Do bestemmer seg for å dukke opp! Passer for barn fra 3-8 år Pris: Kr. 180/90 (barn) Kjøp billetter her: https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?arrnr=100775&p_id=106

Bibelgruppe

Bibelgruppe

Bibelgruppe for alle v/ Gunn Borgen. Samtaler om Guds ord, spørsmål og svar. Velkommen!

Jakten på Juleskurken

Jakten på Juleskurken

Med julestemning garanti! Familiemusikalen «Jakten på Juleskurken» er årets julesatsing på Lillestrøm Kultursenter. Det er sjette gang forestillingen settes opp hos oss. «Jakten på Juleskurken» er proppfull av humor, fengende musikk og dyktige skuespillere som skildrer kampen mellom det gode og det onde. Forestillingen er en helaftens julemusikal for store og små i alderen 3-100 år. Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning. Som det fremgår av tittelen er Juleskurken en sentral skikkelse i stykket. Hans eskapader skaper både forvirring og fortvilelse, spesielt hos Julenissen som selv havner i trøbbel. Handlingen starter hjemme hos Ingrid og pappaen hennes lille julaften. Ingrid er utålmodig og venter på at julaften skal komme med pakker og stas. Etter at Ingrid, pappa og farmor har sovnet gjør den fryktede Juleskurken sitt inntog i huset. Sammen med sin assistent Piperenseren stjeler han alle pakkene som ligger under treet. Juleskurken og Piperenseren jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne og er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen. Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv. Derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til Julenissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en helt vanlig, men dog noe lat, lekemaker. Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til den siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle de andre har sovnet lille julaften. De virkelige problemene oppstår når Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og de andre at det er noe som ikke stemmer. Dermed starter Jakten på Juleskurken! Arrangør: Lillestrøm Kultursenter Billettpris kr 375,- / barn kr 350,- / medlem kr 325,- / familie(2v + 2b) kr 1.300,- / grupper over 10 personer kr 325,- Juleskurken: Håkon Nielsen Piperenser: Morten Bergheim Farmor: Sidsel Ryen

En jul i gamle dager

En jul i gamle dager

Garantert julestemning for hele storfamilien! Denne populære juleforestillingen settes opp for åttende gang, og vises 24., 25. og 26.november i Nes kulturhus, Årnes.

Barnas Teaterlørdag: Julekuppet

Barnas Teaterlørdag: Julekuppet

På barnas teaterlørdag blir det hver uke spennende og morsomme teateropplevelser for barn fra 3 år. Et sted hvor fantasien får blomstre, latteren sitter løst og spenningen er rett rundt hjørnet. Velkommen til Akershus Teater og Lillestrøm Kultursenter. Det er julaften og klokkene kimer. Bønna mangler både selskap og julestemning. Hun går en ensom julekveld i møte. Plutselig dukker rampen Bingo opp. Etter en bratt læringskurve på Bingos pøbelstige bestemmer Bønna seg for å gjøre årets julegavekupp. Hun vil rappe verdens flotteste julegave! Det er Madame G som bærer rundt på gaven. Madame G er blid og rar og selve symbolet på den varme, stemningsfulle julen. Men kuppet går ikke helt etter planen og Bønna ender opp med å feire julekvelden på en helt annen måte enn den hun hadde sett for seg. «Julekuppet» er en spenningsfylt, morsom og utradisjonell juleforestilling - en humoristisk krim for barn. Julekuppet handler om nestekjærlighet og om vennskap, om det å leve på en annen måte enn de fleste. Medvirkende Skuespillere: Camilla Belsvik og Martha Kjørven Regissør: Inger Gundersen Manus: Gundersen, Belsvik og Kjørven Produsent: Petra Produksjoner og Teater Syklus (www.teatersyklus.com) Passer for: 3-10 år Spilletid: ca. 35 min Foto: Inger Gundersen Arrangør: Akershus Teater og Lillestrøm Kultursenter Billetter kr 100,- for voksne og barn

Aladdin

Aladdin

«En gang i tiden for svært lenge siden. I landet langt borte der netter er sorte…» Slik begynner historien om fattiggutten Aladdin, om en vakker, men bortskjemt prinsesse, om en magisk lampe og den onde trollmannen Jafar. Aladdin vokser opp på et barnehjem der han og de andre barna må jobbe og slite fra morgen til kveld. Likevel gir ikke Aladdin opp håpet om at det en dag skal skje noe stort. Når den onde Jafar kommer til barnehjemmet for å ta med Aladdin på en reise han aldri vil glemme, er eventyret i gang. Jafar er på jakt etter den magiske lampen som ligger gjemt innerst i en hule. Ånden som bor i lampen skal oppfylle Jafars ønsker om rikdom og makt. Men bare et menneske med uskyldig og vakkert sinn kan komme inn i hulen, og Aladdins fine vesen overbeviser Jafar om at han er den rette. Familieforestillingen Aladdin handler om troen på en bedre morgendag og om å kjempe for det du vil oppnå. Forestillingen passer for alle aldre. Det er ingen nedre aldersgrense. Varighet: ca 2 timer Skogblomsten JUBA

Barnas teaterlørdag: Julekuppet

Barnas teaterlørdag: Julekuppet

Velkommen til barnas teaterlørdag! På barnas teaterlørdag blir det hver uke spennende og morsomme teateropplevelser for barn fra 3 år. Et sted hvor fantasien får blomstre, latteren sitter løst og spenningen er rett rundt hjørnet. Velkommen! Lørdag 25. november 2017: "Julekuppet". Det er julaften og klokkene kimer. Bønna mangler både selskap og julestemning. Hun går en ensom julekveld i møte. Plutselig dukker rampen Bingo opp. Etter en bratt læringskurve på Bingos pøbelstige bestemmer Bønna seg for å gjøre årets julegavekupp. Hun vil rappe verdens flotteste julegave! Det er Madame G som bærer rundt på gaven. Madame G er blid og rar og selve symbolet på den varme, stemningsfulle julen. Men kuppet går ikke helt etter planen og Bønna ender opp med å feire julekvelden på en helt annen måte enn den hun hadde sett for seg. ”Julekuppet” er en spenningsfylt, morsom og utradisjonell juleforestilling – en humoristisk krim for barn.� Julekuppet handler om nestekjærlighet og om vennskap, om det å leve på en annen måte enn de fleste. Passer for barn fra 3 år + Med: Camilla Belsvik og Charlotte Grundt Arrangør: Akershus Teater og Lillestrøm Kultursenter Produsent: Petra Produksjoner og Teater Syklus Les mer: http://lillestrom-kultursenter.no/program/barnas-teaterlørdag-10/

Kjærlighet som medisin med Maja Thune – på Wellbeing Festival

Kjærlighet som medisin med Maja Thune – på Wellbeing Festival

Wellbeing Festival Lørdag 25. november kl 15-17 "Kjærlighet som medisin" Med Maja Thune, Jennifer Kestis Ferguson, Johanna Kestis, Inger Middelthon, Marianne Østern og John de Kadt. Se mer om deltakerne under! – I dagens psykiatri er mye av behandlingen av mennesker med psykiske uttfordringer basert på diagnoser og medisinering. Er det mulig å tenke nytt og annerledes? Hva er det mennesker i krise har behov for? Det settes etter vår mening alt for fort merkelapper på menneskelige reaksjoner og uttrykksmåter, som kan være helt adekvate når man ser på konteksten de har oppstått i. Mange av de såkalte diagnosene er i utgangspunktet naturlige reaksjoner som oppstår gjennom kriser, etter tøffe livsbelastninger og/eller vanskelige oppvekstvilkår. Kan disse uttrykksmåtene forstås og helbredes på en ny og annerledes måte? Det tror vi! Derfor har vi ønske om å dedikere denne kvelden til historier fra virkeligheten som forteller om en vei ut uten diagnoser og medisiner. Personlige beretninger vil bli delt, fagfolk vil dele sine perspektiver og erfaringer, og kulturelle innslag vil bidra til at vi kan synke dypere inn i disse temaene. ”Vi ber ikke om utskrifter, forklaringer, diagnoser, prosedyrer. Vi ber ikke en gang om overbevisninger. Vi ber om å bli sett av en annen. Vi ber om et ansikt.” – Stein Mehren ** Deltakere: Maja Thune Maja Thune er opphavskvinne og leder av «Kjærlighet som medisin». Hun er spesialpedagog, uttrykksterapeut og yogainstruktør. Hun har benyttet yoga som terapeutisk verktøy på sykehus de siste ti årene, og har innført yoga som behandlingsmetode på DPS-nivå. Maja har gitt ut tre bøker, og er en etterspurt foredragsholder innen feltet kunst, kropp og psykisk helse. I dag jobber hun som privatpraktiserende terapeut og yogalærer på Oslo Yoga, og startet i 2016 opp med yogaterapeut-utdanning for terapeuter og yogalærere. Jennifer Kestis Ferguson: En av Sør-Afrikas fremste artister/låtskrivere. Jennifer var politisk aktivist på 80- og 90-tallet under Sør-Afrikas frihetskamp og fordi hun opptrådte på protest-scener, ble mange av sangene hennes forbudt. Etter frigjøringen satt Jennifer i tre år som medlem i Sør-Afrikas parlament, under president Nelson Mandela. På en representasjonsreise i Sverige traff hun den svenske korlederen og komponisten Anders Nyberg. De giftet seg i Cape Town i 1996, og startet samtidig et mangeårig kreativt samarbeid. De grunnla «Peace of Music», en non-profit-organisasjon for kulturtilbud for barna i slummen på østkanten i Johannesburg. Mange av prosjektene deres har involvert dynamiske kulturelle møter mellom Sverige og Sør-Afrika. Johanna Kestis: Johanna Kestis har blitt velsignet med et ekstra kromosom. Vi velger å kalle det «OppSyndrom» eller «Dance-Sing-Drone» sier Jennifer; Johannas mor. Johanna kunne synge før hun snakket, og danse før hun gikk. Hun ble født i Dala-Floda og vokste opp i Johannesburg i Sør Afrika. Hun har vært solist og hjulpet til med å lede workshops. I oktober 2016 sang hun og hennes mor Jennifer sangen «Seeds of peace» foran 100 000 mennesker i en «Sammen for Håp» konsert for paven. Johanna vil synge » Seeds of Peace» og «You can do miracles when you believe», på «Kjærlighet som medisin». Hennes bror Kestis Gabriel bidrar også som musiker på «Kjærlighet som medisin». Han han akkurat sluppet sin første solo EP «Sunshine Brewer». Følg Joanna på Facebook. Inger Middelthon: Fra ateist til åndelig søker: I stedet for selvmord ble det et liv på forskningens sti etter mening med eget liv og menneskehetens. Mysterieinnvielse der smerte og følelser ble viktigste nå¸kkel til innsikt og forløsning. Dyp drivkraft på tema Sjelens enhet, her ligger uanede krefter som venter på å bli oppdaget og brukt. Marianne Østern: Lege og sangerinne. Erfaringer fra» begge sider» i Helsevesenet. «Bare i musikken er jeg hel»: Musikk er det eneste rommet hvor jeg føler meg hel. Ingen roller jeg må innfri, ingen forventninger. Jeg blir hele meg. Med alle mine sårbarheter, skavanker, følelser og tanker. Og tiden stopper opp for en stund. For meg er musikk en måte vi kan snakke sammen. Forbi alle formaliteter, sosiale koder og overflatiske møter. Vi kan snakke sammen rett inn til det dypeste. Der vi egentlig er. Uten en gang å ha hilst på hverandre. Vi kan begynne samtalen rett fra eller til hjertet, forbi sensurer, om det mørke, det ensomme, det vanskelige, det eksistensielle, det uforståelige, det forståelige, det fine og det smertefulle. Jeg deler musikken min med andre i håp om at den kan berøre andre på samme måte som andres musikk kan treffe og hjelpe meg. John de Kadt: John is an internationally acclaimed percussionist, poet, and storyteller. John plays ethnic percussion instruments from across the globe and has a passion for spoken word, whether it’s in poetry, song, rap, or story. He plays with kirtan artists worldwide and is a founding member of the well-known devotional group The Hanumen. Motivated by a love of the earth, community, and wisdom traditions, John’s poetry and story stirs the heart and awakens us towards a remembrance of ourselves and the wildness of the natural world. His sixth album, Speak, was just released in fall of 2016. Se Johns nettside. *** Hjertelig velkommen! Wellbeing Festival Norges Varemesse 24.-26. november Mer info her

Majken Christiansen på Siste Lørdan i Måneden

Majken Christiansen på Siste Lørdan i Måneden

Majken Christiansen er nok kjent for veldig mange av klubbens publikum. Hun er fra København, men bor i Oslo. Hun presenterer revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaene, og Ella Fitzgerald er svært tydelig en av hennes største inspirasjonskilder. Majken tolker og formidler de klassiske tekstene og melodiene fra The American Songbook med en sjelden innlevelse, varme, ærlighet og overbevisning. Med seg på senen har Majken sitt faste norske band. MAJKEN CHRISTIANSEN – VOKAL FRODE KJEKSTAD – GITAR OVE BILLINGTON – PIANO STIG HVALRYG – KONTRABASS TORSTEIN ELLINGSEN – TROMMER

HM Johnsen@Skedsmo Bluesklubb

HM Johnsen@Skedsmo Bluesklubb

HM Johsen vant Union Bluescup 2017! "Young Norwegian Blues/Rock Artist! My Heart belongs in the Guitar, and my passion is music. While other Norwegians where born with ski on the legs, HM Johnsen was born with the guitar in his hands." Band: Hans-Marius Johnsen(HM Johnsen) Jeroshan (Bass) Kjetil Osablod Grønviegh(Drums) Kim Gullbrandsen (keys)

Aladdin

Aladdin

«En gang i tiden for svært lenge siden. I landet langt borte der netter er sorte…» Slik begynner historien om fattiggutten Aladdin, om en vakker, men bortskjemt prinsesse, om en magisk lampe og den onde trollmannen Jafar. Aladdin vokser opp på et barnehjem der han og de andre barna må jobbe og slite fra morgen til kveld. Likevel gir ikke Aladdin opp håpet om at det en dag skal skje noe stort. Når den onde Jafar kommer til barnehjemmet for å ta med Aladdin på en reise han aldri vil glemme, er eventyret i gang. Jafar er på jakt etter den magiske lampen som ligger gjemt innerst i en hule. Ånden som bor i lampen skal oppfylle Jafars ønsker om rikdom og makt. Men bare et menneske med uskyldig og vakkert sinn kan komme inn i hulen, og Aladdins fine vesen overbeviser Jafar om at han er den rette. Familieforestillingen Aladdin handler om troen på en bedre morgendag og om å kjempe for det du vil oppnå. Forestillingen passer for alle aldre. Det er ingen nedre aldersgrense. Varighet: ca 2 timer Skogblomsten JUBA

Jakten på Juleskurken

Jakten på Juleskurken

Med julestemning garanti! Familiemusikalen «Jakten på Juleskurken» er årets julesatsing på Lillestrøm Kultursenter. Det er sjette gang forestillingen settes opp hos oss. «Jakten på Juleskurken» er proppfull av humor, fengende musikk og dyktige skuespillere som skildrer kampen mellom det gode og det onde. Forestillingen er en helaftens julemusikal for store og små i alderen 3-100 år. Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning. Som det fremgår av tittelen er Juleskurken en sentral skikkelse i stykket. Hans eskapader skaper både forvirring og fortvilelse, spesielt hos Julenissen som selv havner i trøbbel. Handlingen starter hjemme hos Ingrid og pappaen hennes lille julaften. Ingrid er utålmodig og venter på at julaften skal komme med pakker og stas. Etter at Ingrid, pappa og farmor har sovnet gjør den fryktede Juleskurken sitt inntog i huset. Sammen med sin assistent Piperenseren stjeler han alle pakkene som ligger under treet. Juleskurken og Piperenseren jobber egentlig sammen med de andre lekemakerne og er travelt opptatt med å gjøre ferdig alle pakkene som skal i sekken til Julenissen. Juleskurken er lat og gidder ikke å jobbe selv. Derfor stjeler han heller gaver som han putter i sekken til Julenissen. Julenissen og lekemakerne aner ingenting om Juleskurkens dobbeltliv. De tror han er en helt vanlig, men dog noe lat, lekemaker. Riktignok har de alltid lurt på hvordan Juleskurken kan vente helt til den siste natten med å jobbe, men de har slått seg til ro med forklaringen om at han lager sine leker etter at alle de andre har sovnet lille julaften. De virkelige problemene oppstår når Julenissen er ute og leverer julegaver til barna på julaften. Da oppdager både han og de andre at det er noe som ikke stemmer. Dermed starter Jakten på Juleskurken! Arrangør: Lillestrøm Kultursenter Billettpris kr 375,- / barn kr 350,- / medlem kr 325,- / familie(2v + 2b) kr 1.300,- / grupper over 10 personer kr 325,- Juleskurken: Håkon Nielsen Piperenser: Morten Bergheim Farmor: Sidsel Ryen

En jul i gamle dager

En jul i gamle dager

Garantert julestemning for hele storfamilien! Denne populære juleforestillingen settes opp for åttende gang, og vises 24., 25. og 26.november i Nes kulturhus, Årnes.

Åpningsfest for ny flerbrukshall med bla. Staut

Åpningsfest for ny flerbrukshall med bla. Staut

Endelig er dagen her! Den nye flesbrukshallen skal åpnes med brask og bram. Dette blir en historisk dag for Fet IL og kommunens innbyggere. Med oss på festen har vi ingen ringere enn Staut fra Valdres et band med fem plateutgivelser og utallige utsolgte konserter bak seg, samt bandene Fat Fred The Possumhunter og Rosenhill Bluesband, Program: 20.00 - Fat Fred and The Possumhunters 22.00 - Staut 00.00 - Rosenhill Bluesband Alle tider er ca. tider, vi anbefaler å møte opp i god tid for å unngå kø. Alt evt. overskudd fra festen går Fet IL.

Crémetopper lørdag 25.11.2017

Crémetopper lørdag 25.11.2017

Damekoret Crémé Frâiche fyller 15 år og feirer med et forrykende jubileumsshow i Nannestad kommunehus. Koret serverer nye og gamle låter fra reportuaret, samt en 3-retters middag.  Fredag 24.11 og Lørdag 25.11 blir det dans til levende musikk. Disse kveldene kan du kjøpe plassbillett. Vi har også salg av øl og vin.  Søndag 26.11 har vi forstilling uten plassbillett. Denne dagen er det muligheter for å kjøpe kaffe og kaker.

Dr. Bergland bryter taushetsplikten - utsolgt

Dr. Bergland bryter taushetsplikten - utsolgt

VINNER AV KOMIPRISEN 2017 – ÅRETS STANDUP-KOMIKER! En god latter forlenger livet! Jonas Kinge Bergland er tilbake med en splitter ny forestilling etter suksessen med den kritikerroste «Dr. Bergland og den alternative medisin». Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. Dine symptomer: støl i magemusklene, sliten i kjevemusklene, inkontinens, sterk rytmisk aktivitet i pusteorganene, krampelignende reaksjoner (type latter), økt produksjon av endorfiner, økt pusteevne, hjertet slår fortere, harmoni, avspenning og generell velvære. Diagnose: du er i ferd med å le deg i hjel av «Dr. Bergland bryter taushetsplikten». Denne forestillingen, av og med Jonas Kinge Bergland, hadde premiere på Latter i Oslo våren 2017 og har slått alle salgsrekorder. I Oslo ble det lagt ut over 50 forestillinger og har solgt over 10.000 billetter. Men nå er det altså Lillestrøm som skal få oppleve en livsforlengende aften og humor på blå resept – VELKOMMEN! Sykt morsomt! - AFTENPOSTEN Les sekser-anmeldelsen til Aftenposten her. Gaplatter som slo kul på veggene! - LOFOTPOSTEN Komidoktor – alvorlig morsomt! - DAGBLADET Arrangør: Stand Up Norge Billetter kr 350,- / medlem kr 320,- / grupper over 10 personer kr 320,- / student kr 290,- / showmeny kr 690,- Showmeny inkluderer billett til showet, samt to-retters julemeny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Jessheimdansen

Jessheimdansen

Vi inviterer til dansefest. Musikken besørges av TOTTIS duo. Velkommen til en hyggelig høstfest!

Dr. Bergland bryter taushetsplikten - utsolgt

Dr. Bergland bryter taushetsplikten - utsolgt

VINNER AV KOMIPRISEN 2017 – ÅRETS STANDUP-KOMIKER! En god latter forlenger livet! Jonas Kinge Bergland er tilbake med en splitter ny forestilling etter suksessen med den kritikerroste «Dr. Bergland og den alternative medisin». Bergland er komiker, lege og idrettsutøver fra Holmlia utenfor Oslo. Dine symptomer: støl i magemusklene, sliten i kjevemusklene, inkontinens, sterk rytmisk aktivitet i pusteorganene, krampelignende reaksjoner (type latter), økt produksjon av endorfiner, økt pusteevne, hjertet slår fortere, harmoni, avspenning og generell velvære. Diagnose: du er i ferd med å le deg i hjel av «Dr. Bergland bryter taushetsplikten». Denne forestillingen, av og med Jonas Kinge Bergland, hadde premiere på Latter i Oslo våren 2017 og har slått alle salgsrekorder. I Oslo ble det lagt ut over 50 forestillinger og har solgt over 10.000 billetter. Men nå er det altså Lillestrøm som skal få oppleve en livsforlengende aften og humor på blå resept – VELKOMMEN! Sykt morsomt! - AFTENPOSTEN Les sekser-anmeldelsen til Aftenposten her. Gaplatter som slo kul på veggene! - LOFOTPOSTEN Komidoktor – alvorlig morsomt! - DAGBLADET Arrangør: Stand Up Norge Billetter kr 350,- / medlem kr 320,- / grupper over 10 personer kr 320,- / student kr 290,- / showmeny kr 690,- Showmeny inkluderer billett til showet, samt to-retters julemeny i Scene 5 før forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

Bylyd 2017 : Onkel Tuka

Bylyd 2017 : Onkel Tuka

Endelig kommer Onkel Tuka til Jessheim! Konsertstart 22.00. Oppvarmingsband fra 21.00. Det har vært jobbet en stund med å få Onkel Tuka fra Halden til Jessheim, og endelig går det i orden. Onkel Tuka er nemlig noe så sjeldent som et band som har oppnådd en viss popularitet ved å gå på tvers av alle forventninger om hva som er hipt, i tiden eller kuriøst i øyeblikket. Onkel Tuka er en salig blanding av rock, punk, gospel, bluegrass, country og Halden-trass. Der andre leker cowboy og indianer, er Onkel Tuka musikalske geriljakrigere på ordentlig. Med det ferske og kritikerroste albumet «Klokkene ringer» i hattehylla, så er det et vitalt og kamplystent Onkel Tuka som kommer til Kulturbanken. Vi gleder oss voldsomt.  Kveldens oppvarmingsband er løsbikkjene i For en neve lys mer.  Konserten er en del av konseptet Bylyd 2017, Vi oppfordrer folk til også å kjøpe billett til konsert med Lo-Fi Voodoo fredag kveld. Den billetten koster latterlige 100 kroner (se eget arrangement).  Billettpris: 175 kroner.

Bullseye comeback m/Wenche Lundemo.

Bullseye comeback m/Wenche Lundemo.

Bullseye med Wenche Lundemo i spissen som vokalist, gjør COMEBACK konsert på Kulturpuben i Lillestrøm 25. November. Her blir det Country rock med fullt trøkk og et "fyrverkeri" av en vokalist på scenen. Bullseye spiller alt som har det minste snev av country i seg, fra nakent akustisk via Bluegrass til moderne countrypop, og særlig har blandingen Country / Hardrock fått oppmerksomhet og skaffet bandet mange fans utenfor det faste countrymiljøet. Platekontrakt ble signert i april 2003, og etter mange timer i Rainbow Studios lanserte de sitt første album, ” The Highway”. Tittellåten har ligget på topp 10 independent listene i bl.a. Australia, New Zealand, USA og Nederland Dette blir GØY ! CC kr 170 og billetter kan forhåndskjøpes på ticketmaster

Del artikkelen:
Tips en venn
Web levert av CustomPublish AS