Tilbake til maleriet

Tilbake til maleriet

Galleri Würth har gleden av å presentere utstillingen Tilbake til maleriet, med ni tyske kunstnere fra Sammlung Würth. Maleriene i utstillingen er laget i perioden mellom tidlig 1960- og sent 1980-tall. Dette er en periode da mange kunstnere ikke lenger anså at det figurative og ekspressive maleriet var særlig viktig lenger. Utstillingens kunstnere holdt imidlertid fast ved sjangeren men utforsket maleriet på ulike måter. Tilbake til maleriet åpner dermed for mange innfallsvinkler til maleri som uttrykksform. Utstilte kunstnere er: A. R. Penck, Jörg Immendorff, Anselm Kiefer, Markus Lüpertz, Rainer Fetting, Karl Horst Hödicke, Bernd Koberling, Salomé, Lambert Maria Wintersberger. Gratis adgang og parkering. Åpen café og gavebutikk

SAS MUSEET - Gardermoen

SAS MUSEET - Gardermoen

Her kan du oppleve historien bak det skandinaviske flyselskapet. Her finner du utstilling av uniformer, bagasje, flymodeller, flymotorer, flyseter og mye mer. Hva med en tur i vår egen flysimulator, eller ta den en flytur i flykabinen med førsteklasses seter. Museet har også et eget utkikkstårn hvor du kan følge med på flytrafikken på Oslo Lufthavn. Åpnet: Tirsdager 10-15, Søndager 12-16

Sydspissen, Kirkens bymisjon

Sydspissen, Kirkens bymisjon

Bruktbutikk, gjenbruk og antikk. Velkommen

Lørenskog LHL  Lett Trim

Lørenskog LHL Lett Trim

Lett trim (nivå 1) for damer og herrer

NMS Gjenbruk

NMS Gjenbruk

Salg av brukte ting

"Stikk innom" Strømmen helse- og velferdssentral

Velkommen til Stikk innom" - Trim, servering, utlodning og lett underholdning.

Flisespikkerlauget

Flisespikkerlauget

Snekkerverksted for pensjonister og trygdede i Skedsmo kommune. Vi holder til i Statsråd Ihlens vei 113A på strømmen Tirsdager og Torsdager fra kl 11 til kl 13. Velkommen.

Kafé

Kafé

Hver tirsdag arrangeres lunsjkafé på Røde Kors-huset i Lillestrøm. Skedsmo Røde Kors serverer rimelig varm eller kald lunsj, smørbrød og kaker. Åpent for alle!

Lørenskog LHL  Hobby / Spill

Lørenskog LHL Hobby / Spill

Damene hygger seg med handarbeid og mennene spiller kort.

Maleklubben Husets fargepalett

Maleklubben Husets fargepalett

Maleklubben tilbyr et åpent og sosialt malemiljø med vekt på gjensidig inspirasjon. Kurs arrangeres i perioder. Egne malesaker må medbringes, velkommen!

LHL Skedsmo har Likemannstreff med håndarbeide

LHL Skedsmo har Likemannstreff med håndarbeide

Måsan aktivitetsenter, Kjerulfsgate 38, Lillestrøm Snitter og kaffe. Egenandel kr 40,-. Kontakt Eli H. Pettersen Tlf. 993 67 614

Gågruppa

Gågruppa

Nannestad frivilligsentral sin gågruppe samles kl. 11.30 på Nannestad Torg. Vi går en kort tur og en lengre tur alt etter hva som passer deg best. Det er ingen påmelding, bare å møte opp. Velkommen

Kunstskansen

Kunstskansen

Kollektivutstilling med kunstnerne fra Kunstskansen Ronja Allum, Sissel Aurland, Guro Berger, Maia Birkeland, Anja Borgersrud, Hege Bratsberg, Jingxin Geng, Greta Gjøl Hagen, Berit Rytter Hasle, Inge Jensen, Sofia Karyofilis, Odd Maure, Reidunn Moe, Maylinn Mollan, Arne Rygvold, Alf Chr. Samuelsen, Lene Tangen, Toril Wik Velkommen til en flott utstilling av kunstnere med forskjellig kunstfaglig bakgrunn! Lørenskog kunstforening.

Samtalegruppe for innvandrerkvinner

Samtalegruppe for innvandrerkvinner

Skedsmo bibliotek, Strømmen inviterer kvinner med minoritetsbakgrunn til hyggelig samvær over en kaffekopp i møterommet Tårnby hver tirsdag kl. 12-13.30. Vi trener på å snakke norsk ved samtaler om ulike temaer. Ingen påmelding. Tilbudet er gratis. Velkommen!

Seniortrim

Seniortrim

Tirsdag og torsdag trimmes det en time på Fjerdingby Trivselssenter. Kom og bli med. Vi tilbyr skikkelig trening som kjennes godt. Husk sklisikkert fottøy.

Treffpunktet kafe

Treffpunktet kafe

Møteplass for alle med servering av kaffe og vafler til en rimelig penge. Kafeen drives av frivillige med vekt på trivsel og inkludering. Allsang. Velkommen!

Leksehjelp

Leksehjelp

Hver tirsdag kl. 17.00-19.00 fra 9. januar til 12. juni. Gratis leksehjelp for elever f.o.m 8. trinn i ungdomsskolen, videregående skole, samt voksne elever fra Lørenskog voksenopplæring. Frivillige voksne med relevant erfaring og kompetanse står klare til å hjelpe deg. Det forutsettes at elevene har med seg lærebøker, eventuell lekseplan og skrivesaker/PC. Et samarbeid mellom Frivilligsentralen, Flyktning- og innvandrertjenesten og Lørenskog bibliotek

Leksehjelp

Leksehjelp

Elever i barne- og ungdomsskoler i Skedsmo kommune får hjelp til lekser i Skedsmo bibliotek på Strømmen tirsdager kl. 17.00 - 19.00. Grunnskoleelever har fortrinnsrett, men dersom leksehjelper har ledig tid, hjelper de gjerne andre elever også. Leksehjelpen er gratis.

Hjertetrim

Hjertetrim

LHL Rælingen og Enebakk - "hjertetrim".

Kløvertur

Kløvertur

Rælingen sanitetsforening har Kløvertur hver Tirsdag med start fra Musikkhuset kl.17.30. Vi går en times tid og avslutter med en kaffekopp. Alle kan være med.

Line Dance kurs på Jessheim

Line Dance kurs på Jessheim

Cato Larsen (Western Line Dancers) med over 20 års erfaring, har kurs i linedance på Gystad Velhus, rett øst for Jessheim sentrum på tirsdager. Nybegynner-nivå: Klokken 18:00 Lett øvet (for deg som har danset minst ett år eller mer): Klokken 19.30 Kurset fortsetter hver tirsdag fram til og med 5 juni da vi tar sommerferie. Instruktør på begge kursene: Cato Larsen Første kurskveld = Gratis prøvetime! Bare å møte opp! Påmelding skjer på stedet. Klippekort slik at du bare betaler for de gangene du danser. ALLE er velkomne. Uansett alder og danseferdigheter. Vi danser fine danser laget til all slags musikk, en del country, men også moderne populærmusikk og gamle slagere. Les mer på www.western-entertainment.no Her kan du se video fra dansen på Jessheim og Løvenstad: https://www.youtube.com/watch?v=MGh0qxnRGJo&t=10s Cato har også kurs på Løvenstad på søndager fra klokken 15.00 og på Bjørkelangen på onsdager fra klokken 19.00.

Kveldsskyting på Varpets Lerduebane

Kveldsskyting på Varpets Lerduebane

Nittedal og Hakadal Skog-, Jakt-, og Fiskeforening inviterer til kveldsskyting på haglebanen på Varpet, tirsdager og torsdager fra kl. 18-21. Her er alle velkomne, uavhengig av ferdighetsnivå og om du er medlem i NHSJFF eller ikke. Vi har 4 separate baner, og du kan velge mellom Jegertrap, Nordisk Trap, OL-Trap, Dobbel-Trap, Skeet og Sporting. Vi har hagler til utlån og instruktører som kan hjelpe både nybegynnere og de som ønsker noen tips for å bli en bedre skytter. Ammunisjon kan kjøpes på banen, og i kiosken selger vi kaffe, brus og vafler.

Nannestad Hagelag  Hagevandringer

Nannestad Hagelag Hagevandringer

Nannestad Hagelag inviterer til hagevandringer på Preståsen tirsdag 22. mai klokken 18:00. Vi møtes hos Liv Norli Kjær i Minkvegen 30 klokken 18.00. Deretter drar vi til Birgit Syrtveit Larsen i Mårvegen 4. Eierne viser oss rundt i hagene sine. Det blir som vanlig utlodning. Vi nyter medbrakt niste hos Birgit. Ta med stol ! Alle interesserte er hjertelig velkomne. Vennlig hilsen styret.

Kveldstur fra Spenningsby

Kveldstur fra Spenningsby

Turkameratene Nittedal Turlag inviterer til kveldstur. Turen starter fra p-plassen på Spenningsby, Gamleveien, og går i et par-tre timer. Ha godt fottøy og gjerne litt niste i sekken.

Leirdueskyting

Leirdueskyting

Line Dance kurs på Folkets Hus i Strømmen

Line Dance kurs på Folkets Hus i Strømmen

Skedsmo Western Club holder kurs i Line Dance, hver tirsdag, på Folkets Hus i Strømmen. Vi har kurs på 3 nivåer: Nybegynner fra kl. 18:15 til 19:15, mellomkurs fra kl. 19:30 til 20:30, og videregående fra kl. 20:30 til 21:30 Det er gratis prøvetime for nye kursdeltakere. For mer info se www.skedsmowesternclub.com

Kunsthistorien på 1-2-3!

Kunsthistorien på 1-2-3!

Over seks kvelder i perioden januar til juni 2018 vil kunstner Pierre Lionel Matte gjennom engasjerende foredrag ta oss med inn i kunsthistorien. Kveldene begynner med enkel servering, mingling og vi ser utstillingene i kunstsenteret - før vi dukker ned i kunsthistorien. Hold av datoene 20. mars / 24. april / 22. mai / 12. juni- Klokkeslett: 18.30-20.30 med en liten pause midtveis. Ingen forkunnskaper er nødvendig! Tema for kvelden 22. mai: Krig, protest og absolutt frihet: Dadaismen og surrealismen Gratis for medlemmer av venneforeningen til Akershus Kunstsenter. Er du ikke medlem, koster det kr. 100,- i døra per kveld. Husk påmelding! Den sendes til koordinator@akershuskunstsenter.no

Brudevals-kurs på Lillestrøm tirsdag 22. mai

Brudevals-kurs på Lillestrøm tirsdag 22. mai

Kom og Dans Romerike arrangerer 2 timers kurs i BRUDEVALS/VALS tirsdag 22. mai fra kl. 1830 til kl. 2030 i lokalene til IOGT Concordia (Concordia-bygget) i Lillestrøm . Hos oss lærer dere den vanligste formen av vals slik "alle" danser vals på fest. På brudevalskurs tilpasser vi valsen spesielt for brudepar. Dere lærer å bruke hele dansegulvet, og dere får danse til forskjellig valsemusikk for å finne det tempo som passer best. Til innøving av vals bruker vi bl.a. spesialinnspilt pedagogisk musikk. Pris per par er kr. 600,-. Betaling utføres med bankkort, Vipps eller kontanter. Påmelding kan gjøres ved å sende en e-post til romerike@komogdans.no.

Jens Kvernmo - Jakten på Et Vilt Liv

Jens Kvernmo - Jakten på Et Vilt Liv

Jakten på Et vilt liv – foredrag med Jens Kvernmo Jens Kvernmo er kjent fra dokumentaren Vinterdrømmen som har gått på NRK 1 høsten 2017. I tillegg er han kjent som vinner av TV2s nye realitysatsning Alene, som handler om å overleve lengst mulig i norsk natur. Jens har bakgrunn fra Forsvaret som skarpskytter og har vært totalt 6 måneder i operativ tjeneste i Afghanistan. Han er også tidligere rifleskytter med 4 NM gull og flere deltakelser i internasjonale mesterskap. Jens er en lidenskapelig jeger og friluftsmann med blant annet 2 overvintringer i den norske villmarka. Han er utdannet økonom, men har de siste årene livnært seg på friluftslivet. Foredraget handler om å satse og forlate den siviliserte karusellen vi er født inn i. Med fokus på å sette seg mål, jobbe strukturert og takle motstand. Her finner du inspirasjon på alle plan, enten det er i næringslivet eller du har mål du ønsker å realisere. Hør historier fra Vinterdrømmen Hvordan sette seg mål og realisere dem? Hvordan bruke motstand til din fordel? Jens forteller også om veien frem til seier i Alene Hva tar man med seg hjem i bagasjen etter å ha levd på naturens premisser, slik vi en gang var født til å gjøre? Jens Kvernmo er en foredragsholder som engasjerer, river deg med og åpner øynene dine. Med utgangspunkt i sine friluftserfaringer gir han deg en unik opplevelse Billetter til foredraget finner du her: www.atikko.no

Lørenskog LHL  Vanntrim

Lørenskog LHL Vanntrim

Vanntrim for damer og herrer ( 3 partier) 1. parti 19.00 - 19,45 2. parti 19.45 - 20.30 3. parti 20.30 - 21.15

Bibelskole i Salemkirken Lørenskog

Bibelskole i Salemkirken Lørenskog

Frode Austigard underviser Tema: Troens betydning

Lørenskog AA-gruppe

Lørenskog AA-gruppe

Anonyme Alkoholikere er et fellesskap av kvinner og menn som deler sin erfaring, styrke og håp med hverandre for at de kan løse sitt felles problem og hjelpe andre å friskne til fra alkoholisme. Møte: Tirsdag kl 19.30 - 21.00 Sted: Ole Liansvei 4, 1472 Fjellhamar Dovre bo- og behandlingssenter/ Folkets Hus Landsdekkende telefon: 91177770 Alle hverdager fra 11.00 – 15.00 Alle dager fra 18.00 – 22.00