Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Friskliv - tilbud

Frisklivssentralen 2017

Vil du gjøre endringer i din livsstil som kan bidra til ditt gode liv? På Frisklivssentralen får du en vennlig dytt på veien til å endre levevaner og forebygge livsstilssykdommer. Du trenger ikke å være syk eller å ha en diagnose for å være deltaker. Vi tilbyr individuell veiledning, motivasjonssamtale og ulike treninger som fremmer mestring og aktivitet. Du er hjertelig velkommen til Rælingen Frisklivssentral. Vi hjelper deg på veien. Den viktigste jobben gjør du selv.

Supersunne vafler med bær

Friskere og sunnere kropp med Frisklivssentralen!

- Vi hadde temadag på Frisklivssentralen 24. april. 11 deltakere trosset både snøen og trafikkaos og møtte opp på temadag om fysisk aktivitet og kosthold. Det ble mange interessante diskusjoner og mye informasjon om hvor mye bedre og sunnere kroppen føler seg hvis den får både får rett kost og bevegelse, informerer fysioterapeut Silje Kvamme.

Friskliv på Facebook

Frisklivsssentralen er på Facebook

Frisklivssentralen i Rælingen hjelper og støtter deg som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold eller tobakk, gjennom individuelle samtaler og gruppebasert tilbud. Tilbudet gis etter frisklivsresept fra fastlege eller du kan kontakte oss direkte. Vi har også tilbud til barn og unge. Kontakt helsestasjon eller hesesøster på barnets skole eller ta direkte kontakt. Du eller ditt barn trenger ikke å være syk for å kontakte oss.  Vi har tilbud både dagtid og kveldstid. Les mer i tjenestebekrivelser nedenfor.

Kontakt oss: E-post: frisklivssentralen@ralingen.kommune.no  eller telefon:  481 67 656  Se mer og følg oss på  Facebook: https://www.facebook.com/frisklivralingen/

Frisklivsentralen