Influensavaksinering

Det er satt opp dropp inn for influensavaksinering  28.11 fra kl. 9 - 17 på vaksinekontoret, rådhuset inngang C.

Tilstandsrapport helse, omsorg og velferd 2018

ble vedtatt i kommunestyret 13. juni 2018

Tilstandsrapport helse, omsorg og velferd 2018 skal gi en samlet informasjon om tilstanden i kommunens helse-, omsorgs og velferdstilbud, og knytte dette til gjeldende styringssystem.

Tilstandsrapport helse, omsorg og velferd 2018 presenterer status på felles utviklingsarbeid og resultater fra 2017 på utvalgte områder.

Ønsker du å bytte fastlege?

HelseNorge innfører ny nasjonal IKT-løsning for fastlegeordningen fra 6. juni 2016. I perioden 1. juni - 6. juni vil det på grunn av omleggingen ikke være mulig å bytte fastlege. For mer informasjon, se: www.helsenorge.no/fastlege

Enklere oversikt på helsenorge.no

Viste du at du enkelt kan få oversikt over dine e-resepter eller status på ditt frikort? Helsenorge.no har nye nettsider som gjør at du enkelt finner digitale helsetjenester.