Fjerdingby skole gikk i 17. mai tog

17. mai tog og feiring i Rælingen

Tradisjonen tro ble 17. mai feiret på alle barneskoler i Rælingen med taler, tog, pølser, is, brus og mer. Her er en liten stemningsrapport.

Bildet: Fjerdingby skole var en av seks skoler som arrangerte 17. mai tog i Rælingen.

Skolene/FAU ved Nordby skole, Smestad skole, Fjerdingby skole, Rud skole, Blystadlia skole og barnehage og Løvenstad skole sto for 17. mai arrangementer i Rælingen kommune. Ordfører Øivind Sand holdt tale ved flere av skolene i tillegg til fellesarrangementet på Petrinehøy om morgenen. Tema i ordførerens tale var frihet. På skolene var det salg av brus, kaffe, is, kaker, pølser og mer for små og store.

Ordfører Øivind Sand talte

Ordfører Øivind Sand talte om frihet på flere av barneskolene i Rælingen 17. mai.

17. mai feiring og tale ved ordfører på Fjerdingby skole

Etter 17. mai tog for Fjerdingby skole, holdt ordføreren tale